Tap igjen for Åskollen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Sep 2007

Det ble tap igjen mot Åskollen, denne gangen med 2-0. Åskollen var dårlige, Åssia var dårlige, dommerne var ikke gode men værst av alt var banen. Det var/er helt forferdelige dårlge forhold for fotball på Glassverket gress. Hvordan det er mulig av Kommunen og Åskollen som arrangør å spille kamper på en slik bane er komplett uforståelig. Ikke for det, skal selvfølgelig ikke skylde på baneforholdene for tapet.

Åskollen - Åssiden  2-0 (0-0)

Laget: Syvertsen-Madsen, Holm (Ruud 45), Røneid, Andresen-Tollefsen, Svorkmo, Mehren-Bretvik (Hermansen 60), Hagen, Hegg (rødt kort 80).

Det var en forferdelig dårlig fotballkamp. Og det må først og fremst underlaget ta skylden for. Åssia var noe bedre i første omgang, men sliter med å skape store og gode sjanser. Derfor er det desto viktigere å sette de man skaper. Åskollen får satt noe trykk på Åssia utover andre omgang uten å få uttelling. Kampen jevner seg ut i sluttfasen og det ser ut som det skal ende med poengdeling. Ca 10 minutter før slutt snakker unge Hegg på seg sitt andre gule kort og dermed utvisning. Dette gjør at Åskollen får et svakt overtak og ikke uventet kommer avgjørelsen på dødball. Åssiaforsvaret ser for mye på ballen og glemmer å ta ut motstanderen. Åskollenspilleren får gå fritt opp og heade ballen bak Syvertsen i mål. Åssia gjør et helhjertet forsøk på utligning, men i stedet kontrer Åskollen inn mål nr to i siste minutt. Åskollen vinner derfor fortjent selv om ingen av lagene fortjente tre poeng.

Åssia sliter med det samme som de har gjort hele høstsesongen. Setter ikke sjansene som byr seg og sliter med å skape mange nok og gode nok sjanser. Det blir alt for ensformig fremmover, ingen bevegelser og det blir for lett for motstanderen å lese spillet. Andreplassen i avdelingen henger nå i en tynn, tynn tråd. Laget må nå jobbe godt inn mot de neste kampene og sørge for at prestasjonene blir bedre, da kommer også resultatene.