Åssiden 2 – Holeværingen 4-2 (1-1) 9 av 9 mulige på hjemmebane = 27 poeng

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Sep 2007

Denne småkalde høstkvelden var Holeværingen gjester på ”Festung Åssiden” og etter at vi ble tildelt seieren mot Jevn på hjemmebane stod vi nå med 8 seire på 8 hjemmekamper. På bortebane mot Holeværingen slet vi med uttellingen på sjansene vår og kampen ble litt mer spennende enn hva vi ønsket. Opprykksdrømmen lever jo fremdeles, så en ny seier måtte på plass for å kunne drømme videre. Vi tok oppskriftsmessig ledelsen og malte jevnt de første 15 min, men igjen fikk vi ikke uttelling. Holeværingen forsøkte også å spille ball og reduserte til 1-1 føre pause. I andre omgang får vi justert litt og vi styrer skuta sikkert inn til 4-2.

Første kamp i Wiener fravær og vi har Bautaen Grøndahl i mål. Den oransje keeperdrakta satt som skredderskydd på hans atletiske kropp, mye bedre enn hva drakta gjør på Stuttjukken Brekka og Pølsa Wieneren. Simen har gjort beslag på høyrebacken, Henrik og Spielfuehrer Eliassen dannet et nykomponert stopperpar. Hasan Cenar gjorde comeback etter ferien som venstreback. Trioen Øystein, Dag og Alex var midtbanegjengen, ”Servitøren” Dokken, ”Maskin” Hellumsand og Mr.Martinsen var den målkåte spissrekka.

Første omgang startet bra og vi får satt opp noen gode kombinasjoner og kommer til gode muligheter ved Martinsen og Alex. Alex skal bli den første som scorer i kveldens kamp. Oddsen for dette var på centerbet 5.60 og Supercoach Aronsen kan plusse på festbudsjettet med hele 4600kr. Måler kom etter et godt innlegg fra Dokken hvor keeper bryter ballbanen og bokser ballen ut. Alex Hermansen er iskald og hamrer ballen i mål fra ca 16 meter. 1-0 til de blå-hvite. Holeværingen kommer til flere gode sjanser da forsvarsspillet vårt var mer åpent enn undertøy med fransk åpning i perioder. Vi har ved flere anledninger god gammel flaks som gjør at de ikke reduserer før de gjør, men gode lag har flaks. Reduseringen skal komme da vi får et oppspill brutt av en uheldig dommer og de får utnyttet overgangen og reduserer dermed til 1-1 etter ca 30 min spill. Omgangen ebber ut med uavgjort.

I første omgang er vi unøyaktig og har for liten intensitet i vårt spill hvilket gjør at vi ikke leder til pause. I pausen blir vi enige om ”å skru opp et hakk” og vi starter 2.omgang forrykende og får straffespark etter bare 1.minutt spill. Morten Dokken, vår sikre straffeeksekutør, feilet ikke denne gangen heller fra straffemerket og hjemmelaget opp i 2-1. Vi er nå det bedre laget og produserer sjanser. Igjen er vi for ineffektive og Holeværingen benytter en visitt på vår 16meter og får avsluttet med et fantastisk flott skudd skrudd utagbart i lengste hjørnet Grøndahl. Øystein Hansen skulle endelig igjen hamre ballen i mål og føre oss opp i nok en ny ledelse, Simen legger flott inn fra vår høyre side Hansen møter ballen perfekt og banker ballen i mål og 3-2! Etter dette blir vi mer trygge på vår ledelse og Jostein får æren av å avslutte kampen til vår fordel med 4-2 målet etter et flott innlegg fra Mr. Martinsen og spikeren i kista!

Vi er inne i en tøff uke hvor vi har 3 kamper på 4 dager. Men med ful pott i første av tre mulige er vi nå kun ett poeng bak Steinberg med like mange kamper spilt. Steinberg har derimot scoret 6 flere mål enn oss. Onsdag venter Hønefoss2 borte og vi kan med seier der overta tabelltoppen!