Trygg seier over Godset 3. Godset3-ÅIF2 (0-4) 0-6

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Sep 2007

Kamp nummer 3 på 4 dager og nok en ny mulighet for en ny seier for de blå-hvite. Motstanderlaget var Godset 3 og dette var nok et lag vi ”skulle” slå. Med seier her ville vi være 5 poeng foran Steinberg med 2 kamper mer spilt og presset ville garantert være over på Steinberg hvor de må ha to seire på rad for igjen å lede med ett poeng på oss. Dette skulle bli en ny seier for ÅIF2 og sikret dermed 9 poeng på en uke med den tredje strake seieren denne uka.

ÅIF2 4-3-3

Grøndahl

Hasan-Henrik-Ruud-Simen

Hermansen-Dag-Hansen

Dokken-Herman-Kris

Etter pausen bytter vi inn Anfinnsen, BK, Peter og Møller som alle gjør gode innhopp.Bk var nærme mål igjen og Knuseren Møller gjør sin sesongdebut for året. Anfinnsen vokser med rollen og ukene og blir stadig bedre og bedre som indreløper for ÅIF2.

Allerede etter 5 min kom vi til vår første gode sjanse hvor Herman ikke får ballen i mål etter et flott innlegg fra Dokken fra vår venstre side. Neste sjanse kom hvor Øystein Hansen har ballen på ca 14meter i opplagt skuddsjanse, men han har jo et dødt høyrebein og i langsomheten med å få ballen på venstre-slegga rant sjansen bort i ingenting. 1-0 skulle derimot komme ved Henrik Hougen der han raget høyest i en hodeduell og styrte ballen i lengste kryss etter 8 minutter. Det var tidlig tydelig at dette skulle bli en ny seier for ÅIF2 da allerede i det 13 minutt skulle øke til 2-0 ved Herman på et flott hodestøtt etter et legg fra vår fantastiske venstrekant Dokken. 3-0 kom bare 5 minutter senere da igjen etter et godt spill og nytt legg fra vår venstreving Dokken hvor Godset3 ikke får klarert i egen 16m der Alex dukker opp og hamrer ballen i krysset fra ca 10 meter etter bare 19minutter. Så slipper vi oss litt ned og surrer litt med tanke på avtalt spil, men det er likevel vi som har kontroll på kampen. Ca 6 minutter føre pausesignalet smeller Øystein Hansen i vei et skudd fra 25 meter som får tverrliggeren til å skjelve av frykt for å bli truffet igjen. Minuttet senere skal vi øke til 4-0 med etter nok ett nytt innlegg fra vår Dokken hvor Herman møter flott med hodet og gjør stillingen til 4-0 til pause.

I pausen blir vi enige om å fortsette å spille godt også i 2.omgang, men etter 2 kamper før den uken, blir ikke tempo helt på topp i andre omgang, men vi vinner andre omgang 2-0 etter 2 scoringer signert Kristian Martinsen. Det første kom i det 52minutt da han fra kloss hold tar og setter ballen kontrollert i mål etter flott spill. Dagens 5 målgivende fra Dokken, da legget kommer på tvers gjennom feltet og Martinsen som tidligere nevnt setter ballen sikkert.

6-0 kommer i det 87 minutt da vi får en straffe og Martinsen setter den sikkert i mål og 6-0 til oss.

Dette er en uke vi bør være stolte av og med 3 kamper på 4 dager får full pott og dermed setter presset over på Steinberg da de MÅ vinne for å holde følge med oss.