Seier 4-3 over Jevnaker i nest siste kamp for a-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Okt 2007

Det ble 4-3 seier over Jevnaker for a-laget i nest siste kamp for sesongen. Det som så ut som en klar og grei seier ble spennende til slutt. Åssia leda 2-0 etter kvarteret og hadde flere gode muligheter til å øke. Åssia hadde full kontroll men store feil i forsvaret ga Jevnaker muigheten til å redusere to ganger, dermed stod det 3-2 til gjestene i blå7hvit til pause.

Jevnaker - Åssiden  3-4

Målene: Mehren 2, Røed, Hegg

Laget: Syvertsen-Ruud, Røneid, Holm, Andresen-Mehren, Madsen (Cetin 70. min), Tollefsen-Hermansen (Vilhelmshaugen 20. min), Røed (Bretvik 15. min), Hegg.

Åssiden startet meget bra i denne kampen og satt Jevnaker umiddelbart under press. Godt spill og mange sjanser, men den første satt allerede etter den første store sjansen etter kun to minutters spill. Mehren var frempå og satte ballen i nota. Åssia forsatte å dominere fullstendig og etter kvarteret satte Røed ballen i hjørnet fra 16 meteren, Røed tok noen sjappe finter som kroppen ikke var med på og måtte ut med skade. Åssia forsatte å skape mange store sjanser. I stedet for den tredje så fikk Jevnaker en gedigen gavepakke av stopper Holm. De takket og satte ballen forbi Syvertsen i målet. Åssia svarte imidlertid snart og økte til 3-1 ved Hegg. Åssia hadde full kontroll men igjen gjør forsvaret stor feil og Jevnaker benyttet sjansen til å redusere til 3-2 inn til pause. Jevnaker hadde to skudd på mål i denne omgangen. Åssia skapte mange store sjanser i tillegg til målene og burde ha leda konfortabelt til  pause. I stedet blir dette en slitekamp i hele andre omgang. Jevnaker kom mer med og skapte spenning i denne kampen. De reduserte til 3-3 på straffe midveis i omgangen. Men Åssiagutta stod på og jobba godt. Ti minutter før pause fikk de lønn for innsatsen ved at Mehren stusset inn sluttresultatet til 4-3 til Åssiagutta.

En god omgang ble noe ødelagt av forsvarsfeil slik at kampen ble mer jevn enn nødvendig. Laget viser god moral og arbeidsinnsats og blir belønnet for dette med en seier i en vanskelig kamp.

Neste kamp: Søndag 14. okt. kl 1500, Åssiabanen.