Walseth klar for Åssiden.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Nov 2007

 

Ole Alexander Walseth er klar for spill i den blå/hvit-stripete drakten. Ole A er en ekte Åssiagutt og valgte å gå tilbake til Åssia fra SIF. Ole ble hentet til SIF som 15 åring. Ole har hat en finfin utvikling i et godt trenigsmiljø i SIF.

Ole A tilbake på Åssiabanen.

Til tross for sin unge alder har han spilt mange kamper i 3. div. for T-SIF. Ole var nære med å komme med i SIF a-lag men de siste årene har nåløyet blitt svært trangt for å nå opp til a-laget. Ole er en spiller med svært gode holdninger, god med ballen og stor hurtighet. Selv om han har spilt mye back siste årene har han en offensiv tankegang.

Oles lagkammerat Simen Horgen tar også turen over ælva for å ikle seg Åssiadrakta. Simen er oppvokst på Gulskogen og er ekte SIF gutt. Simen er en ærlig og lojal spiller med svært gode holdninger. Simen kan bekle flere roller, back, indreløper og kant. Simen er god med ballen og har gode offesive kvaliteter. Simen vil uten tvil gli rett inn i spillergruppen.

Horgen klar for Åssia.

Åssia er meget glade for at disse to unge talentfulle spillerne velger å spille for Åssia. Dette er gode spillere med gode holdninger og vil utvilsomt bidra stort i en ung og spennende gruppe. Vi ønsker begge to velkomne til Åssia og Åssiabanen!!

Vi kommer tilbake med flere nyheter senere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.