Juniorgutta signert ny kontrakt.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Des 2007

Juniorspillerne som har vært tilknyttet a-laget har signert nye kontrakter. Samtidig er en av de beste spillerne i sesongen 2007, Espen Andresen, klar for videre spill!
Til venstre, Hegg en etablert ung mann, og Theie Bretvik ung med erfaring til høyre.

 

 

Gruppa begynner nå å ta form, nå er det opp til hver enkel å ta utfordringen. Det meste ligger til rette for å få en fin utvikling.

Unggutta er klare for nye sesonger i Åssiadrakta. De er alle viktige spillere for Åssia, ikke minst med tanke på fremtiden. Disse spilleren er fremtiden for Åssia!

Andresen.

 

Hegg, Bretvik, Hermansen, Madsen, Flåterud Johansen, Hansen og Espen Andresen er alle klare for spill i blå/hvitt. Gode gamle Jon Rene "JR" Johannessen går også på nye sesonger, JR er en miljøskaper og er glimrende mann å ha med i gruppa. Han er god til å sette standarden gir både ris og ros, mest det siste, når det trengs.

Hermansen.

 

Samtidig har unge fremadstormende spillere som Cetin, Thorstensen og Carlsen skrevet a-kontrakter, disse er med og trener med a-laget.

Flåterud Johansen.

 

Alle disse er egenproduserte spillere, som har gått gradene i klubben. Åssia er stolte av å ha fått frem så mange fra egne rekker, dette er holningsterke spillere for fremtiden.

Madsen.

Gruppa begynner nå å ta form, vi er selvsagt forsatt ute etter forsterkninger og håper å få på plass et par spillere til. Gruppa hadde sin første fotballøkt torsdag på en glimrende Åssiabane. Det var ei økt med stort tempo men med noe varierende kvalitet. Alt i alt ei god økt som lover godt.

Gamletrener Thomas Røed skal få orden på kroppen og har intensjoner om å være med som spiller. Vi håper og tror Røed kan bli en bidragsyter i kommende sesong. Åssia takker både Røed og Grøndahl for en særdeles god jobb de siste tre sesongene, de har klart å utvikle en identitet i spillet og dette skal bygges videre på.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.