Pål Hansen trener A-laget i 2008

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Des 2007

Trenerkabalen for Åssidens A-lag kommende sesong er klar. Pål Hansen skal være hovedtrener, og han får med seg Ken Håkon Jansen som assistent-trener. Også størstedelen av spillerstallen er klar.

Det var tidlig i høst klart at Thomas Røed ikke ønsket å fortsette som hovedtrener for en fjerde sesong. Fotballstyret har derfor arbeidet for å få på plass et helt nytt trener-team. Dette var klart i slutten av november og de to nye trenerne kommende sesong er godt kjent fra klubbens egne rekker: Pål Hansen og Ken Håkon Jansen.

Pål Hansen er utdannet C-trener og har trent aldersbestemte lag i klubben, herunder juniorlaget, i mange sesonger. Han har også tidligere sittet som sportslig leder i fotballstyret, blant annet perioden da A-laget spilte i 1. divisjon. Han har i tillegg flere sesonger som spiller på klubbens A-lag.

Ken Håkon Jansen har også mange år bak seg i støtteapparatet rundt A-laget. Han har i tillegg trent aldersbestemte lag i flere år, de siste par årene som assistent-trener for juniorlaget.

Mesteparten av spillerstallen er på plass, og treningene er allerede i gang. Fotballstyret er godt fornøyd med at de aller fleste av klubbens etablerte spillere har skrevet kontrakt for en ny sesong. I tillegg vil A-lagsstallen bestå av svært mange unge spillere fra egne klubbrekker. Nye er også klare: Ole Alexander Walseth og Simen Horgen, begge med sesonger bak seg i SIF, har signert for ÅIF, og flere unge spillere fra andre lag prøvespiller med klubben.

Endelig sak med komplett stall vil komme på nettsiden over nyttår.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.