Små marginer i Kollen-cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 31. Des 2007

Åssia spilte i helgen Kollen-Cup. Marginene er små og gikk ikke Åssias vei. Åssia ble nr. 3 i sin gruppe og gikk dermed ikke videre til sluttspillet søndag.

Åssiden var med i en tøff pulje med IBK, Vestfossen og Holmestrand. Dette ble på forhånd spådd en jevn og tøff gruppe og det ble det. Det er små marginer inne i MIF hallen i tette kamper, Åssia var ikke gode nok i avgjørende situasjoner og misset sluttspillet med et mål.

Åssiden lag: Brekke, Syvertsen, Flåterud Johansen, Theie Bretvik, Holm, Andresen, Madsen, Hansen, Svorkmo, Cetin, Tollefsen, Hermansen, Hegg, Walseth, Jusufi.

Åssiden møtte Vestfossen i første kamp. Kampen startet jevnt, men Åssia tok over mer og mer og trykket på med store sjanser men Åssia sleit med å få uttelling på de mange sjansene. Seieren burde vært større, men vant til slutt med 2-1. Målene ved Svorkmo og Walseth.

Andre kampen var mot 4. div. laget Holmestrand. Kampen var jevn i starten og Holmestrand tok ledelsen med 1-0. På slutten presset Åssia på og vant til slutt med 3-1. Scoringer ved Walseth, Tollefsen og Hegg.

Avgjørende kamp var mot IBK. Åssia hadde startet noe tregt i de foregående kampene og skulle nå ha fokus på å være med fra start. Åssia startet kampen klart best og skapte mange store sjanser. Åssia var klart best i første halvdel av kampen men klarte ikke å sette sjansene. Da går det som det gjerne gjør, IBK utnytter sine sjanser. IBK går opp i en 3-0 ledelse, Åssiden reduserer ved Tollefsen og øyner sjansen, men klarer ikke å mobilisere nok til å redusere. Åssia skaper nok av sjanser til å gå videre til sluttspillet, IBK er mer effektive og har matchvinnere som ofte avgjør kampene. Åssia misset dermed med ett fattig mål.

IBK vant til slutt hele turneringe. IBK vant fult fortjent finalen mot SIF jnr.

Vi er godt fornøyd med gjennomføringe av kampene. Vi skaper mange sjanser og slipper inn få mål. Kun to mål på de to første kampene og spill i over 50 minutter med kun to mål bak er fult godkjent. Utfordringen er å bli bedre til å sette sjansene. Vi er ikke fornøyd med å ikke gå videre fra gruppespillet, men marginene er små i slike kamper. Det var 8 juniorspillere med og dette var fin erfaring for spillerne.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.