Seier over MIF II i vinterserien

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Jan 2008

Åssiden spilte fredags kveld mot MIF II i vinterserien. MIF II var ingen målestokk denne gangen for blå/hvite. Et nykomponert og noe urutinert Åssialag hadde ingen problem og vant til slutt hele 8-1 over et ungt MIF lag.
Unge Ahmet fra start og to scoringer

Åssiden - MIF II    8-1

1-0 Røed, 2-0 Tollefsen, 3-0 Cetin, 4-0 Meyer, 4-1 Mif, 5-1 Vilhelmshaugen, 6-1 Bretvik, 7-1 Cetin, 8-1 Tollefsen.

Laget: Brekke (Lauritzen 70)-Andresen, Holm, Madsen, Flåterud Johansen (Hougen 45)-Tollefsen, Cetin, Hansen-Røed (Vilhelmshaugen 45), Meyer (Syvertsen 85), Bretvik.

Fokus i denne kampen var: Balltempo, tempo i lengderetning (forflytninger), pasningskvalitet.

Kampen begynte noe usikkert, det tok en 10-12 minutter før laget og kampen satt seg. Åssia tok tak i kampen og skapte noen farligheter. Meyer og Bretvik kombinerte fint på venstrekanten og et glittrende innlegg som Røed møtte perfekt. Røed`n satte bredsida til men avslutningen gikk over. Derfra og ut var Åssia best i stort sett alt mot et ungt MIF-lag. To første målene kom etter to presise cornere fra Røed. Cetin prikket inn to langskudd, evigunge Tollefsen satt kontrollert to bak MIF keeperen.

Åssia var best i hele denne kampen. Det ble i tillegg til målene skapt mange sjanser, MIF hang ikke med i tempo fremmover. Deffensivt var det en del rusk som skal justeres, offensivt var det mange fine kombinasjoner og fine prestasjoner. Midtbanen anført av Cetin jobbet godt og fikk mange brudd og sjanser til overganger. Disse må utnyttes bedre.

Til tider var det ok balltempo, det var gode forflytninger i perioder både deffensivt og offensivt, pasningskvaliteten må opp en del hakk, der har vi en utfordring fremmover.

En godkjent gjennomført match av Åssia. Til tross for et urutinert og ungt MIF-lag, er det godkjent med så mange mål og at det skapes mange sjanser i tillegg.