Juniorlaget Cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Jan 2008

Juniorlaget skulle teste ut formen i årets første kamper i MIF Cupen i MIf hallen.

 

Vi hadde kommet i en tøff pulje med MIF1 , IBK , Vestfossen men det tok vi som utfordring.

Første kamp var mot favorittene til seieren i hele cupen MIF 1 ,  kampen startet litt tamt fra begge lag med MIF som det førende laget og det var ikke ufortjent at MIF scora først.  Vi kommer bedre og bedre med i kampen og klarer å sette inn 1 - 1 med Ahmet.

Kampen står og vipper men med MIF som det førerende laget og unge Carlsen holder oss inne i kampen med noen kanon redninger.  Vi får en kjempesjanse ved Khanh som jeg og alle andre så i mål.  Men keeperen til MIF gjør en redning som ikke er mulig men det var den.  Mif får noen flere sjanser og scorer 2 -1 rett før slutt.  Alt i alt var det greit at MIF trakk det lengste strået og vant fortjent 2-1.

Kamp nr 2 var mot Birkebeiener som kom klart best i gang og tar ledelsen på en noe enkel scoring.  Vi atr samling i bånn og virkelig sjerper oss.  Kjemefint å se hvordan gutta går i seg selv og kjemper IBK ut av stile , vi vinner duellene og tar over mer og mer.  Vi scorer 3 ganger ved Khanh x2 og Sebastian.  Vi vinner fullt fortjent 3 -1.

Siste kamp var mot Vestfossen og igjen ser det ut som at vi ikke er med før Vestfossen har scora 2 ganger og det bare er 7-8 minutter igjen.  Vi setter inn en flott sluttspurt og klarer og hente opp underlaget ved at vi scorer 2 ganger ved Ahmet x2 og Sebastian.

Vi havner på 2 plass i pulja og det kan vi være fornøyde med.  

Jeg synes at dette var lovende og fint utgangspunkt for videre satsning for årets utgave av juniorlaget.  Det bor masse i dette laget og når vi får resten av vinteren på oss og får opp "dampen" skal vi kunne slå bra ifra oss til årets interkrets kvalikk som vi ser frem til med glede.

Vi stillte med følgende stolte spillere:  Carlsen , Simen , Ahmet , Rohin , Josef , Louis , Stener , Perry , Khanh , Sebastian , Eivind , Sulli (siste kamp) og Vegard som ikke benyttet reserve.

Når vi da vet hvilke spillere som ikke deltok pga sykdom , skader , A-lag's spill osv er dette kjempe bra.

Vi gleder oss til fortsettelsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.