Tap for Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Jan 2008

Åssiden tapte for Konnerud i vinterserien. Avgjørelsen kom etter 16 min på et langskudd fra ca 20 mtr.

Det ble en relativt jevn kamp men med Konnerud som det førende laget spillemessig.

Konnerud var best spillemessig og var mer nøyaktig i sitt spill enn Åssiden, dermed kan man si at Konnerud vant fortjent til tross for en jevn kamp.

Konnerud - Åssiden    1-0 (1-0)

16 min    1-0     KIL

Laget: Syvertsen (Brekke 45)-Hougen, Madsen, Holm, Andresen-Hansen (Horgen 60), Cetin (Ruud 45), Tollefsen-Bretvik (Flåterud Johansen 60), Hegg, Walseth.

Konnerud begynner best i første omgang. De har et bedre pasningsspill enn Åssiden. Vi sliter med å finne posisjoner og forflytningene, både def. og off. går ikke hurtig nok.  Dette blir vi straffet for etter 16 min. Konneruds midtbanespiller får avansere og sikte og prikker den inn på ett godt skudd. Åssiaforsvaret er alt for passive og presset på ballen er for dårlig. En noe passiv Syvertsen i mål kunne også ha avverget denne scoringen, men greit nok. Åssia sliter med å få til gode bevegelser samtidig som vi mister ballen alt for lett og i farlige soner. Det er noe passivt over spillet både med og uten ball. Defensivt er det imidlertid god struktur og det bakre leddet klarer i nekte rom og er trygge. Siste del av omgangen kommer Åssia mer med og ser ut til å kunne ta noe over kampen.

Andre omgang gjør Åssia noen grep og bytter. Dette bedrer strukturen og spillet blir bedre, men unøyaktigheten er forstatt for stor. Åssia klarer å demme bedre opp for spillet til Konnerud og dette gjør at det blir bedre forhold for offensivt spill. Åssia skaper nok gode sjanser til å få uttelling.

Totalt sett vinner Konnerud fortjent. De har et bedre spill enn blå/hvit i denne kampen. De har større nøyaktighet. Åssia blir for passive både i duellspillet og bevegelsene. Til tross for dette skaper Åssia kanskje de største sjansene i kampen. Åssia har mange nok og store nok sjanser til å kunne vinne. Beholdningen er at den deffensive delen virker solid og trygt. Vi må imidlertid bli bedre på frispilling og nøyaktigheten. Åssia ble bedre utover omgangene og kan virke som vi står kampen bedre enn motstanderen, men Konnerud vant til slutt fortjent.

 

En liten parantes: Dagen begynte dårlig for Åssia. Ingen garderrobe var klar, ingen fra Konnerud til stede. Vi måtte kjøre "Konnerud rundt" for å få tak i folk. Da vi fikk tak i lagleder/oppman/trener fra KIL ble vi møtt med en overlegen holdning og ingen hjelp å få. Vi kom oss inn og fikk skiftet og fikk knappe 15 min til oppvarming. Da i tilegg banen var så som så med masse rim på banen og ingen hadde gjort banen klar til kamp. Her er det bare en ting å si til KIL som arrangør, dette holder ikke!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.