Tap for Flint

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Feb 2008

Åssiden tapte 1-2 for Flint lørdag. Det var ingen god kamp denne lørdagen og det endte med tap. Mål ved JR Johannessen. Alle målene kom før pause.

Flint - Åssiden    2-1 (2-1)

1-0    30 min

2-0    35min

2-1    40 min Johannessen (Walseth)

Laget: Brekke (Syvertsen 45)-Andresen, Holm, Madsen, Flåterud Johansen (Oland 45)-Johannessen (Hermansen 65), Cetin, Hansen-Hegg, Walseth, Hermansen (Nilsen 45).

Åssiden spilte kamp mot 3. div laget Flint lørdag. Det ble aldri noen god kamp fra Åssidens side. En svak første omgang og en ok andre omgang var ikke nok til å vinne kampen. Beholdningen var at vi løftet oss brukbart fra en dårlig første omgang til en brukbar andre som vi dominerte stort etterhvert. Men alt i alt en svak kamp.

Ingen god kamp av Espen og resten av Åssiagjengen.

Vi kom greit i gang de første 10-12 min og så ut som vi skulle få tak på kampen. Men vi skulle slite med å få til vårt eget spill i denne omgangen. Vi var for unøyaktige i neste alt vi foretok oss. Trege med ball og lite bevegelse. Vi slurvet mye i den defensive delen med første og andre forsvarer. Vi har for store avstander spesielt i midtleddet. Selv om vi spiller en dårlig omgang så skaper vi brukbare sjanser. Men det skal være Flint som utnytter sine muligheter best. Etter halvtimen får de frispark på ca 20mtr. Det setter de hardt over hode på Stian. En ball som Stian normalt tar greit. Bare fem minutter senere kontrer de inn 2-0. Vi taper duell på midten, forsvaret kommer ikke ut. De spiller seg fri på vår venstre side og kommer allene med Stian. Mange feil på en gang i denne situasjonen. Flint er efektive og setter sine to første sjanser. Vi reduserer noen minutter senere. Innkast Walseth demper og legger igjen til JR som setter ballen kontant i kassa.

Vi gjennomfører en svak omgang. For store avstanser, dårlig bevegelse, unøyaktige med ballen. Flint er flinke til å demme opp i rom som vi søker, samtidig er de flinke til å bruke rom som vi ikke klarer å dekke. Begge lager er unøyaktige i siste del av spillet. Vi skaper allikevel ok muligheter men klarer ikke å utnytte de godt nok. Flint går til pause med en fortjent 2-1 ledelse.

Vi blir enige om å ta tak i enkelte ting i pausen. Vi skulle presse Flint høyere på banen, bli bedre i duellspillet, hurtigere balltempo samt bedre og tydligere bevegelser. Gutta tar tak i disse tingene og responderer bra i andre omgang. Vi kjører stort sette hel omgangen. Flint har bra fart og teknikk så de er ikke ufarlige fremover. Men det er Åssia som domnierer hele omgangen. Flint legger seg svært lavt og forsvarer seg godt. Vi har problemer med å spille oss til de riktig store sjansene. Den største får Walseth som drar seg igjennom forsvaret og er allene med keeper, Walseth setter imidlertid ballen rett på den gode Flintkeeperen. I tillegg blir vi snytt for to klare straffer av en ellers god dommertrio.

Ettersom vi dominerer andre omgang så klart bør vi vinne kampen, men alt i alt gjør vi en svak kamp. Helt greit at vi ikke vinner når vi ikke er bedre. Vi klarer å løfte oss vesentlig fra første til andre. Gutta tar tak i de tingene vi ble enige om i pause. De responderer godt på tingene som ble tatt opp og det er bra. Flint var en ok motstander og andre omgang viser at vi er bedre trena og står kampen bedre enn motstanderen denne gangen.