Fortjent tap mot IBK med 0-2.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mar 2008

IBK vant fortjent med 2-0 over Åssiden lørdag. Åssia hang bra med i første omgang men ble presset kraftig tilbake av IBK i hele andre omgang. IBK ledet 1-0 til pause og til tross for noe heldige scoringer var det en helt fortjent IBK seier.

Åssiden - Birkebeineren    0-2 (0-1)

0-1    25 min IBK

0-2    70 min IBK

Laget: Syvertsen-Nilsen, Hougen, Seb, Johansen-Hansen (Kahn 75), Cetin, Johannessen (Sølli 65), Hermansen, Røed (Dokken 45), Lim (Rohin 70).

Innbyttere: Dokken, Rohin, Kahn, Sølli.

En ok match med mange nye jr-spillere.

Åssia hang bra med i første del av omgangen, det var Åssia som spilte seg til den første store sjansen. Åssia spiller seg fint igjennom på høyre siden ved Lim og innlegget er bra, men skuddet går via IBK spiller og over. Åssia hadde god kontroll og var i føringen den første halvdelen. IBK får etterhvert satt mer av sitt spill og tar over utover omgangen. Åssia gjør en stor feil i oppspillsfasen og dette utnytter IBK. Snapper ballen midt på vår halvdel og avanserer. IBK spilleren fyrer av og ballen går i bue inn i krysset, keeper Syvertsen var noe passiv og kunne vel tatt skuddet, men greit nok. Et nykomponert og urutinert Åssialag fortsetter å kjempe godt og står bra i imot en sterk motstander, omgangen ebber ut med 1-0 til IBK. En relativ jevn omgang men med IBK noe bedre.

Andre omgang presser IBK Åssia tilbake i største delen av omgangen. IBK får en noe heldig scoring. Frispark som toucher muren og en IBK spiller får flikka ballen mot mål og 2-0 til IBK. Åssiaforsvare trøbler mer nå mot IBK som presser. IBK er næremer scoring enn Åssia er redusering og burde ha scora et par til, men Syvertsen er bra med. Åssia jobber godt og holder unna.

Det var ingen stor fotballkamp som ble levert denne gangen. En relativ jevn første omgang og IBK klart beste i andre. Vi blir litt for lette fremmover i andre omgang og klarer ikke å etablere et offensivt spill. Bakover står vi godt imot en sterk motstander. En godkjent gjennomført kamp med mange urutinerte spillere, men en klart fortjent seier til IBK.