Seier på Konnerudhøyden!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mar 2008

Konnerud Elite G16 - Åif G16 2-4 (0-2)
Etter 2 treninger sammen på G15 og G16 forrige uke skulle vi spille årets andre treningskamp mot Konnerud Elite G16 mandag.
Føre kampen ble vi enige om "å tørre" og spille fotball, spille ball langs bakken og ikke minst ha det gøy!!

Vi startet kampen med følgende utgangspunkt i en 4-3-3 formasjon.

Anders
Rusland, Kevin, Espen W, Ola
Mads, Håkon, Morten
Simen, Dan, Espen H

Innbyttere: Yunus, Foad, Lars Håkon, Martin.

1.omgang
De første 10 minuttene er Konnerud etter min mening klart best, vi er unøyaktig i pasningene og sliter med å finne lagkameratene i pasningsspillet. Konnerud var et hardt kjempende fysisk lag og forsøkte sette oss ut av vårt spill med fysisk kraft.
Etterhvert utover i omgangen treffer vi bedre og bedre og Konnerud rekker ikke komme opp i oss når vi spiller hurtig på få berøringer. Vi kombinerer fint med kloke og hurtige pasninger samtidig som vi får truet forsvaret til Konnerud bedre. 1-0 kommer etter 24min gjennom klokt pasningsspill hvor tilslutt Mads finner nettmaskene. Fra 25 minutter og ut omgangen er det vi som har banespillet og varierer mellom å spille opp fra forsvaret gjennom midtbaneleddet og lengre baller mot bakrom/oppspill spiss. 2-0 kommer hvor Håkon vinner en hodeduell og får flikket videre til Dan som tar med seg ballen og løper fra Konnerudforsvaret og gjør ingen feil alene med keeper og fører oss trygt opp i en 2-0 ledelse.

Konnerud er på sine gjestevisitter, men stort sett gjennom individuelle prestasjoner fra deres side. Det betyr at vi må bli enda bedre 1-1 situasjoner og ikke slippe til slike muligheter.

2.omgang
I pausen gjør vi 3 bytter, Anders bytter med Yunus i mål, Ola gir fra seg venstreback til Lars Håkon og Espen H bytter med Foad på venstre kant.
Allerede etter 4 min av 2.omgang setter vi dagens 3 igjen ved Mads og det ser ut til å bli en komfortabel dag på jobben, men det endret seg tydelig utover i 2.omgang.
Konnerud kjemper seg inn i kampen og setter oss stadig på prøve ved flere anledninger etter gode individuelle prestasjoner. Konnerud reduserer til 3-1 etter ca 15 min av 2.omgang hvor vi taper 2 dueller på rad etter et utspill fra deres keeper. Om vi ikke var i nærheten av det tempoet vi ønsker å tilstrebe oss i første omgang var andre omgang forferdelig dårlig
med tanke på tempo med og uten ball. Konnerud er i store deler av 2.omgang klart det beste laget og i perioder har vi mer enn nok med å forsvare oss. Etter 28 min av andre omgang reduserer Konnerud til 3-2 og vi henger ikke med forsvarsmessig. Etter denne reduseringen ebber kampen noe ut og vi må gjøre noen bytter pga skader og endring av vante til uvante posisjoner for flere av spillerne.
Vi skal fastsette resultatet ca 6 min føre slutt til 4-2 hvor Martin setter ballen i mål fra kloss hold på en gavepakke fra Konnerudforsvaret, Martin som forøvrig kom inn ca 10 minutter a 2.omgang.
Vi vinner 4-2 og det skal vi være fornøyd med, MEN vi skal ikke være fornøyd med tempo. Det var langt unna å være i nærheten av tempoet vi hadde mot Asker og det er det nivået vi ønsker å være på, både med og uten ball!!
Men med flere gode treninger fremover med hele gruppa blir vi enda mer samspilte og får trent på viktige ting som skal løfte oss kollektiv og individuelt.