Åssiden - Ørn Horten 3-0

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Mar 2008

Åssiden slo Ørn Horten med 3-0. Åssiden var gode og effektive i første omgang. Etter pausen var Ørn Horten best men Åssiaforsvaret holdt tett godt hjulpet av en meget god Brekke i buret.

Åssiden - Ørn Horten    3-0 (3-0)

1-0    17min    Holm

2-0    20 min    Tollefsen

3-0    40 min    Tollefsen

Laget: Brekke-Hougen, Ruud, Holm, Andresen (Madsen 45min)-Hansen (JR 65min), Cetin, Tollefsen-Hegg (Røed 45min)Walseth, Theie Bretvik.

Åssiden starte med høyt press i denne kampen, og lykkes med dette. Åssia klarte å sette Ørn under press og stresse de i det bakre leddet. Ørn ble tvunget til å slå mye i lengden rett frem og det skapte få problemer for Åssiaforsvaret.

Tollef med to scoringer.
Åssia var heldig med første scoringen, utlånte Åssiakeeper Joachim Lauritzen var uheldig og mistet ballen mellom bena på et innlegg og Holm hadde ingen problem med å sette ballen i mål. Dette etter godt press og gjennvinning etter corner. Cetin finner Andresen fint på høyre kant og innlegg som Lauritzen var uheldig på. Unge Lauritzen gjør ellers en god kamp i Ørnmålet. Åssia var best i denne omgangen og etter ca 20 minutter vinner Åssia ballen på midten. Innlegget finner Tollefsen som kommer fint inn i feltet, Ørnforsvaret er labre i presset og Tollefsen får vendt opp og setter ballen fin inn i mål. Mål nr. tre kommer ca 5 minutter før slutt. Åssia vinner ballen på midten Tollefsen kommer fint i medløp og setter fart mot et ryggende Ørnforsvar. Tollefsen skyter fra ca 18mtr utagbart oppi krysset og Åssia leder 3-0 til pause.

Åssia var best i denne omgangen og fikk meget godt betalt på sjansene. Ørn skapter også sjanser men Brekke ordner opp i det som kommer.

Andre omgang setter Ørn opp tempo og er meget gode i første 20 minuttene. Åssia har mer enn nok med å forsvare seg. Ørn har 3-4 store sjanser med Brekke er i godhjørnet og rydder stort opp. Ørn får løpt noe ifra seg og Åssia kommer mer med utover omgangen og skaper en del farligheter forran Ørn målet. Ørn Horten er alikevell klart best i andre omgang og hadde fortjent uttelling.

Åssia var best i første og Ørn best i andre. Resultatet 3-0 er i overkant i forhold til sjanser og spill. Måsjanser teller vi til 7-7. Men det er meget bra å sette 3 mål mot Ørn Horten sammtidig som vi holder nullen. Ørn Horten er det klart beste laget vi har møtt så langt og resultatet er bra. Men kampen ga også svar på at vi har noe å rett på mot slik motstand.