Tønsberg FK - Åssiden 1-3

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Mar 2008

 Det ble en relativ komfortabel 3-1 seier over Tønsberg FK mandag kveld. Det ble aldri en god kamp da snøen lavet ned både før og under kampen så forholdene var ikke akkurat gode.

Hermansen sørget for 1-0 og Walseth to ganger sørget for 3-1 seier.

Tønsberg FK - Åssiden    1-3 (0-1)

0-1  36 min  Hermansen

0-2  53 min  Walseth

1-2  80 min  Tønsberg

1-3  85 min Walseth

Laget: Syvertsen (Brekke 45)- Madsen, Ruud, Hougen, Andresen-Hermansen, Cetin (Johannessen 45), Tollefsen-Bretvik (Nilsen 55), Walseth, Hegg.

Kampen gikk i et forferdelig snøvær, forholdene lå ikke til rette for en god match, men kampen ble gjennomført greit. Kampen åpnet noe rufsete av Åssia. Vi slet med å finne punktene og fikk ikke satt spillet som ønsket. TFK yppet seg et par ganger med Syvertsen tok greit det som kom. Åssia tok mer og mer over og skapte flere gode sjanser med Bretvik, Walseth og Hegg med store sjanser. Det var Hermansen som skulle sette den førse. Etter innkast, Hegg utfordrer og drar forbi backen og legger glimrende 45gr ut og Hermansen setter ballen fint i mål.

Andre omgang dominerer Åssia det meste. Tønsberg FK er kun på sporadiske forsøk fremmover. Etter stort press og en mengde cornere lykkes Åssia på en av de. Walseth får stå umarkert og bredsider ballen i mål. Åssia skaper mange sjanser nå og er allene med keeper 5-6 ganger uten å score. I stedet er det TFK som skal redusere. På en langpasning som forsvaret ikke er helt med på. Spissen vender opp og sender ivei et godt skudd utenfor rekkevidden til Brekke. Åssia forsetter å press TFK og får uttelling der Walseth presser keeper på et tilbakespill, Walseth tackler ballen i mål.

Beholdningen fra denne kampen er at vi skaper mange store sjanser, vi scorer tre mål og alle skadefri. Nå er det kun kort tid til Tyrkia og snøfrie baner.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.