Status februar, mars og treningsleir.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Apr 2008

Her kommer en liten statusrapport fra A-laget før avreise til Tyrkia.

Treninger: Vi har gjennomført ca 30 fellesøkter i denne perioden, inkludert kamper. I tillegg kommer egentreninger. Vi har fortsatt hatt samme fokus i treningsarbeidet som tidligere. I tillegg har helhet kommet mer med i mars. Hovedfokuset har vært på den offensive delen, men har vært innom også den defensive strukturen. Vi har fortsatt hatt høyt treningsfremmøte i denne perioden. Troppen har vært plaget med en del skader og sykdom. Vi ble rammet at omgangssyke i begynnelsen av mars i tillegg til langtidsskader. Vi har derfor ikke fått mønstret alle tilgjengelige til kampene som vi hadde håpet på. Vi har hospitert med jnr-spillere og har derfor klart å holde et godt antall på treningene, dette har vært viktig.

Kamper: Vi har spilt 6 kamper i denne perioden. 4 seire og 2 tap. Prestasjonene har variert fra ikke veldig bra til meget bra. Utfordringen blir å kunne stabilisere seg på vårt høyeste nivå over lengre perioder og høyne vårt dårligste nivå. Klarer vi dette så har spilleren hatt en positiv utvikling, og dermed også laget.

Kampene:

Nesodden 4-0, Flint 1-2, Kongsberg 3-1, IBK 0-2, Ørn Horten 3-0, Tønsberg FK 3-1

Dvs 14-6 i målforskjell. Isolert sett er dette bra. Vi har skapt langt flere klare målsjanser, utfordringen blir å sette flere sjanser og avgjøre kamper tidligere.

Troppen: Nye spillere som prøvespiller, Sai Lim, Christoffer Burud, Daniel Erik Nilsen.

Dette er spillere som har prøvespillt og så får vi se om hva de kan bidra med i kommende uker. Pr i dag er de med i a-lagstroppen, så får vi se hvor kamparenaen blir. Troppen teller pr i dag 25 spillerer.

Treningsleir: Turen går til Side i Tyrkia. Avreise torsdag 3. april, hjemkomst torsdag 10. april. Det er lagt opp til to økter pr dag. Det skal spilles to kamper. Selbak (3. div) og et rusisk lag. Se forøvrig egen sak.

Femtiden: Vår første test blir mot Ørn Horten i 1. kval. i NM. Kampen går i Horten, Borre kunstgress tirsdag 15. april kl 1830. Dette er noe vi ser veldig frem til og gleder oss stort.

Vi håper å se mange Åssiafolk på Åssiabanen denne sesongen!!!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.