En god start på treningsleiren

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Apr 2008

Torsdag 3.april var Åssiden gutta på plass i Tyrkia, på Emirhan Hotell. Vi ble mottatt med et litt grått og trist vær, noe skuffende. Men dagen etter ble vi vekket av fuglekvitter og strålende sol. Suveren frokost og glittrende spilleforhold satte standaren for oppholdet.

Suverene baner og fint vær (28 grader). Første trening ble gjennomført uten problemer og gutta storkoste seg på et strøkent grønt gressteppe.

Fasailitetene på hotellet er førsteklasses. Basseng ute og inne, treningsstudio, fantastisk god mat, har allerede bestillt plass til Stryken på Grete Roede kurs.

Av erfaring av mange skader på tidligere treningsleire, har Mats Ruud fått tittelen Uttøyningskonsulent. Her brilijerer han med gode uttøyningsøvelser og ikke minst medisinske "greske" begreper....

 I tradisjon tro, har vi som vanlig morra humor. Først ut var Cetin og Meyer, de presterte tidenes dårligste morra humor. Det skal sies at Cetin brukte opp hele kontantkortet sitt, for å få tilsendt vitsen de fremførte. Straffen ble deretter......

Åssiden gutta var veldig dårlig forberedt på sol og sommer. Noe veldig mange av gutta fikk "svi" for....mange røde ansikt.

Dag 1 ble prioritert med defensivt struktur mot etablert og mot brudd og overganger. Dag 2 var det offensive spill som sto i fokus. Begge dagene ble kryddret med oppvarmingsøvelser i regi av spillergruppen. Øktene ble avsluttet med konkurranse, rommet med Walseth og Hansen har tatt ledelsen.

Tyrkertollef.
I morgen, søndag venter et sterkt russisk lag, Rubin 2 (Russisk toppdivisjon). Referat vil komme!

Dagene fremover blir å terpe struktur både offensivt og deffensivt i helhet. Dødballer blir også flettet inn og terpet på.

Alle åssia gutta hilser hjem...

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.