Tap for godt russisk lag.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Apr 2008

Det ble tap 0-1 for det russiske laget Rubin Kazan II. Avgjørelsen kom 5 min før pause. Dette etter at Åssiden også fikk et mål feilaktig annulert for offside.

Åssiden - Rubin Kazan II   0-1 (0-1)

0-1  40 min

Laget: Syvertsen-Andresen (Oland 15), Hougen, Ruud, Johansen-Tollefsen (Meyer 75), Cetin (Johannessen 45), Hermansen (Hansen 75)-Hegg. Walseth, Bretvik (Burud 50)

Kampen startet med et voldsom press fra russerne som var teknisk gode og ballsikre. Åssiden vartet opp med årsbeste i defensiv organisering. Laget skapte også gode overganger og var frempå flere ganger. På flere av disse overgangene spilte vi oss frem til flere cornere og ledet cornerstatistikken frem til pause. Målet til Rubin kom etter innlegg fra siden. Dette etter at vi først hadde klarert en corner. Vi misser i markeringen og blir straffet for dette.

Andre omgang ble en tøff test for moralen og den defensive strukturen. Rubin satte stort press på vårt forsvar men skapte også store rom for gode overgangsmuligheter for Åssia. Nøyaktigheten fra Åssias side var ikke tilstrekkelig gode i disse situasjonene. Her må vi bli mer nøyaktige for bevegelsene rundt ballfører var gode nok. Utfordringen blir å ta de riktige valgene, slik at vi kan utnytte disse overgangene bedre.

Åssiden fikk god trening i det som har vært fokus på første del av treningsleiren, den defensive strukturen. Det russiske laget holdt et meget høyt nivå. Gutta stod kampen godt ut og gjorde en solid kamp.