Drammenscupen 2008 gjennomført!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Apr 2008

Det ble ikke noen suksesshelg resultatmessig for noen av lagene fra Åssiden i årets Drammenscup, men det har vært et nyttig og lærerikt samarbeid med de andre klubbene.

Selvet arrangementet gikk tilnærmet prikkfritt selv om ikke været var helt med oss. Dette førte til mindre salg enn vi hadde håpet, men hadde vi hatt klubbhuset tilgjengelig hadde nok dette sett anderledes ut. Vi lærte også en del som vi kan ta med oss neste år, både arrangementsmessig og på hvor mye som går i kiosker osv. Heldigvis har vi en fin avtale med Rimi som gjør at vi kan levere tilbake det vi ikke fikk solgt. De var også veldig behjelpelig med å steke baguetter og var til og med tilgjengelig 2 timer på søndag!

En hyggelig bieffekt av et samarbeide på tvers av klubbene om denne store cupen, er at vi har blitt bedre kjent med hverandre og også snakket om samarbeid på andre ting.

Sportslig:

G-15 var laget som nådde lengst av våre guttelag. De kom til kvartfinale der de måtte seg slått av Liungen med 1-2.

 G15 i aksjon på Øren:

Mats Gundersen har rundet oppasseren fra Bærums Verk.

Bak til venstre følger broder Thomas med, som kom inn som en forsterkning fra G94 i sluttspillet. Til høyre Emil Haugan.

 

 

 

 

 

Andreas Andersen i samme kamp.

 

 

 

 

 

 

Gutter 13 år kom sist i sin kvalifiseringsgruppe på lørdag etter en uavgjort og to tap .

Gutter 14 år spilte seg frem til A-sluttspill fra lørdag, som egentlig var sterkt da de stilte med en blanding av 1. og 2.lagsspillere. Store sjanser til begge lag i kampen mot Nordstrand i 8 delsfinalen, men det ble 0-0. Dessverre hadde NIF 1 corner og gikk videre på det.

Gutter 16 år tapte også 8 delsfinalen i A-sluttspillet . DBK ble for sterke og gikk videre til kvartfinalen med en 2-0 seier .

Klubbens jenter 15-16 år kjempet seg til en semifinale i B-sluttspillet . Her ble det tap for Røa IL . I B-finalen mot Konnerud vant jentene 5-4 på straffer .

Åssiabanen var arena for to finalekamper på søndag .

A-finale for jenter 13/14 år vant Lyn/Koll 2 på flest antall cornere mot Lier IL .

Vinnere i klassen j-13/14 Lyn / Koll2 med pokalen.

 

 

 

 

 

Siste kamp på søndag var det klart for finale i B-sluttspillet for gutter 15 år mellom DBK og Lier IL. Denne kampen vant Lier med 1-0.

Til slutt vil vi gi stor honnør til alle som har bidratt med dugnadsarbeid i forbindelse med arrangementer i helga.

Vil spesielt nevne Egil Knudsen som "bodde i hula/pressehuset" hele helga og gjorde som vanlig en fremragende jobb som speaker og sekreteriat-alt-muligmann.

Stor takk også til Liesl A. Sevlejordet for detaljerte og gode huskelister ifm innkjøp og drift av kioskene. Dette gjorde arbeidet mye lettere for "oss gutta".

Takk alle sammen!

For JuniorAU - Roger og Anders


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.