Tapte for Ørn i NM-kval

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Apr 2008

Det blir ingen deltakelse i NM for A-laget dette året. I første kvalifiserende runde mot Ørn Horten tirsdag kveld ble det tap med 2-1 på Borre kunstgress. Det var bittert, fordi våre gutter styrte spillet i store deler av kampen, og Ørns seier var svært heldig.

ÅIF-gutta startet kampen godt og Ørn ble presset bakover på banen. Etter 12 minutter fikk ÅIF til en meget god overgang og Mats Bretvik Theie skjøt direkte i keeper på et flott overlegg fra høyrekanten. Returen satte han derimot sikkert i mål.

ÅIF fortsatte å styre kampen, og hadde flere store sjanser. Men mellom det 32 og 35 minutt glapp det. To ganger mistet vi ballen på midten og Ørn kunne lage to raske mål. Resten av omgangen var Ørn best.

I 2. omgang førte ÅIF spillet det aller meste av tiden og laget hadde flere gode sjanser, også helt i sluttminuttene. Men ballen ville ikke over streken, og dermed endte kampen med hjemmeseier til Ørn.

Trener Pål Hansen mente nederlaget var både urettferdig og bittert, men legger likevel vekt på lyspunktene:

-          Vi møter et godt lag med mange år bak seg i 2. divisjon og som har klare opprykksambisjoner fra 3. divisjonsavdelingen i Vestfold. Likevel er vi klart bedre enn dem. Med unntak av det siste kvarteret i 1. omgang styrer vi hele kampen. Dette lover tross alt godt framover mot seriestarten lørdag, sier Pål Hansen.