Seier til slutt, etter vond start...

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Apr 2008

Det ble til slutt en grei seier for a-laget mot Slemmestad. Slemmestad var svært effektive i starten og ledet 2-0 etter kvarteret. Åssiden dominerte stort utover omgangen med det skulle gå lenge før reduseringen kom. Andre omgang var det kun et spørsmål om hvor mange baller Slemmestadkeeperen måtte hente ut. Det ble til slutt en komfortabel 6-2 seier. Dagens gladeste var Tollefsen med 3 fulltreffere.

6-2  89 min Hegg (Tollefsen)

Laget: Syvertsen-Hougen, Ruud, Holm, Oland-Hermansen, Cetin (Johannessen 55), Tollefsen-Theie Bretvik (Burud 78), Røed (Hansen 75), Hegg.

Det knyttet seg en viss spenning inn mot første seriekamp. Etter en god kamp mot Ørn Horten var Åssia storfavoritter mot nyopprykka Slemmestad. Åssia startet best og gikk rett i angrep. Etter et langt innkast kom Tollefsen fri på bakre og smalt ballen i stolpen. Angrepet etter gjør Åssiaforsvaret flere feil og Slemmestad scorer på sin første mulighet. Åssia forsetter å presse på og Slemmestad kontrer, og setter sin andre bak Åssiakeeperen på sin andre sjanse etter ca 14 minutter. Åssia er rystet og får en værst tenkelig start. Åssia tar over stort sett alt nå og Slemmestad legger seg med 8 mann i forsvar men med to gode og raske spisser fremme. Åssia presser på og skaper mange muligheter forran Slemmestadmålet. Men vi må vente til det 40 minutt før reduseringen kommer. Åssia spiller seg fint frem på høyresiden og Hegg utfordrer innover og sender en perlepasning inn bak Slemmestadforsvaret. Hermansen kommer perfekt inn bak forsvarspilleren og sette ballen sikkert i mål. Dermed får vi den viktige reduseringen før pause.

Andre omgang begynner som den første sluttet med et stort press på Slemmestadforsvaret. Røed utfordrer og sender en genial stikker til Tollefsen, Tollefsen gjør ingen feil og banker ballen i mål. Nå er det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Åssia kjører over Slemmestad nå og dominerer alt. Tollefsen setter to til i mål mens Hegg, med to, avslutter kampen med en fin vending og banker ballen i krysset.

Åssia virket noe nærvøse og kom ikke i gang i starten. Slemmestad får full uttelling på sine muligheter og ryster Åssia. Åssia gjør en middels kamp, en dårlig første og en ok andre omgang. Slemmestad spissene klarer å skapet unødvendig mye rabalder for Åssiaforsvaret. Uansett er det bra med en 6-2 seier på en middels dag. Vi må rette på en del ting til neste kamp og det skal vi få til.