Endelig Seriestart for Juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Apr 2008

Det ble en hyggelig kveld på Åssiden stadion onsdag 23. april

Det ble en hyggelig kveld på Åssiden stadion onsdag 23. april.

I strålende sol kom Hallingdal på besøk til et Åssiden lag som virket litt slappe og ukonsentrerte under oppvamingen. Derfor ble det stor fokus på innsats og konsentrasjon før kampen.

I tillegg skulle vi spille enkelt med et høyt balltempo. Følgende 11 fikk tillit i vår formasjon 4-3-3

Carlsen

Flåterud Seb Khanh Josef

Madsen Kas Horgen

Sulli Sai Daniel

Innbyttere: Dan (60 min for Daniel) Joakim (45 min for Carlsen) James (30 min for Madsen) Riis (20 min for Sulli) Haugen (10 min for KAS)

1.omgang

Åssiden var best hele omgangen med mest ballbesittelse og flest sjanser. Hallingdal slo kun langt og det håndterte Khanh og Seb meget bra. Eneste farlighetene Hallingdal hadde var ved slurv fra vår side, men heldigvis gikk dette bra. Etter 12 minutter kommer Horgen til en litt slapp avslutning, men får corner. Sulli slår corneren til Seb som får en avslutning blokkert og Sai setter returen i mål. Etter 21 minutter får vi en ny corner. Horgen slår hardt på første stolpe hvor Sulli treffer på en heading og en Hallingdal spiller redder ballen på streken med hånda, rødt kort og straffe. Horgen setter straffa enkelt til 2-0. Dan kommer inn etter en halvtime for en syk Daniel og har ikke vært på banen mer enn 10 sekunder før han avslutter i tverrliggeren fra 20 centimeter etter nok en corner(!). Resten av omgangen skaper vi mange sjanser, men sliter litt med uttelingen.

I pausen ble vi enige om å være 100 % skjerpa i forsvaret for å unngå slurv og personlige feil. Vi skulle være aggressive for å få gunstige brudd høyt i banen. Vi visste at ved å trille ball langs bakken med et høyt balltempo og stor nøyaktighet ville ikke Hallingdal med 10 mann ha noen sjanse.

2.omgang

De personlige feila bakover ble borte og det hele ble en ganske enkel kamp. Etter 52 min går Sai på et kjempe raid og driller av 3 mann før han setter en svak avslutning rett på keeper, men Horgen er på returen og det står 3-0. Etter en time slår Sulli en glimrende gjennombruddspasning til Dan som setter en bra avslutning i mål. 5-0 er en ny kjempe pasning, denne gangen fra Khanh til Sulli som drar seg fri og setter ballen i mål etter 69 min. Et dårlig utspill fra Hallingdal sin keeper etter 75 min gir Sai muligheten aleine med keeper. Han drar seg elegant forbi keeper og setter inn 6-0. Etter dette blir vi litt høye på pæra og alle skal drible flest mulig, men det er ofte sånn som skjer i slike kamper. 7-0 skjer på nok en corner etter 83 min, Horgen slår inn til en umarkert Riis som scorer til stor jubel fra tribunen. Det siste målet scores av Sai som virkelig har funnet scoringsformen med 2 mål for ÅIF2 på mandag og 3 mål i dag. Khanh spiller fri Sai i bakrom som banker inn 8-0.

Oppsummering

Går ikke an å være misfornøyd med noe i denne kampen, vi vinner tross alt 8-0. Tror vi også hadde vunnet denne kampen greit med 11 mann på motstander laget. Vi skal være fornøyd med at vi klarer å sette et høyt balltempo slik at vi spiller ut Hallingdal. Defensivt var det også bunnsolid og det er positivt at vi luker bort slurvet i 2.omgang. Vi skal ikke ta av etter denne kampen og veit at vi ikke har blitt satt på noen ordentlig prøve ennå. Deilig for Kas å slå sin tidligere klubb, selv om et skår i gleden var skulderen som nok en gang satte han ut av spill.

Kampens høydepunkt

Josef sin slow tunnel på egen 20 meter i 2.omgang til stor applaus fra de mange tilskuerne på tribunen. Det gikk bra denne gang, men det får du aldri lov til å gjøre igjen!!