Ingen tvil! Dugnadsånden lever fortsatt i klubben.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Apr 2008

Og drive en klubb som Åssiden kreves det mye frivillig arbeid. Heldigvis ser de aller fleste klubbens viktighet i bydelen og bidrar på en flott måte.

Ved siden av den daglige driften av lagene har vi Marienlystdugnaden , som har hatt en god start med tanke på gjennomføring av klubbens oppgaver . Drammenscupen stilte spillere og foreldre fra flere lag, slik at dette ble ett flott arrangement på Åssiabanen .

Fredag ettermiddag var klargjøring av gressbanene, samt fjerning av søppel og skrot på hele idrettsanlegget som stå på programmet. Alle 11 lagene med spillere og trenere ble oppfordret til og bidra. Det var da gledelig at over 50 stk kom for å gjøre denne viktige jobben. ”Arbeidslaget” var representert fra a-laget og ned til gutter 13 år .Så nå er det bare og håpe på godvær slik at vi kan ta i bruk gresset fortest mulig .

Vi har fortsatt noen utfordringer foran oss. Åssiden cup for 5-7 fotball siste helgen i mai , og

fotballskolen som starter opp etter skoleslutt i juni .

Samtidig må vi stille med 32 stk frivillige annenhver uke helt frem til oktober måned på Strømsgodsets hjemmekamper .

Håper at dugnadsånden vil fortsette i samme spor som det har vært frem til nå , samtidig håper vi på at de som foreløpig har hengt litt etter , vil komme for fult i tiden fremover .

Fotballstyret/jr-au


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.