Tverken søker etter dugnadsgrupper

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Mai 2008

Tverken søker etter dugnadsgrupper for servering.

Detter er en unik mulighet for deg som er friluftsinteressert og ikke har egen hytte, til å oppleve mange flotte helger i super natur. Det ønskes 3 til 5 par, med eller uten barn.

HVA ER EN DUGNADSGRUPPE?

Den består av 3 til 5 par med /uten barn, som ideelt har mulighet til å utføre dugnadsarbeid på Tverken til fordel for alle skautravere som ønsker å besøke oss. Dugnadsinteresserte, som ser de store fordelene det er i å bruke Tverken og dens nær områder til fristed for egen familie, med mange fine tur- og ski- opplevelser i Drammens marka, BØR ringe til en av mobilene over for å melde sin interesse og få ytterligere informasjon .

HVOR OFTE MØTER DIN GRUPPE TIL VAKT?

Gruppa har 6-7 helgevakter hvert år. Dersom din gruppe er på 4/5 par + barn, kan dere også velge å møte med færre par, dersom det ikke passer for noen denne helgen. Men det er viktig at dere er godt bemannet, dersom været og skiføret er der, for da blir det mye å gjøre. Ferier (jul, påske og juli) bemannes av frivillige som melder seg. Helgevaktenes åpningstid er lørdag og søndag fra kl..10.00 til kl.15.00. Gruppa kan selv velge å komme opp på fredag ettermiddag.

HVORDAN KOMMER GRUPPA INN TIL TVERKEN?

Avstanden til Tverken fra Landfalltjern P-plass er ca. 3,5 km. i lett terreng med godt preparerte gangstier så vel på sommer som om vinteren. Tverken har en 4WD Mitsubishi varebil som tar 6 personer og mye varer. Vi har nøkkel til bommene og tillatelse til å kjøre frem og tilbake til/fra Tverken. Om vinteren er det gratisparkering på Landfalltjern, men du må bruke beina/skia inn. Gruppa henter bilen på fast sted.

HVA GJØR GRUPPA PÅ TVERKEN?

Dugnaden består i å klargjøre for varm/kald drikke-, kake- og vaffel- servering i åpningstiden. Vaffelen til Tverken er både kjent og etterspurt av alle turtravere. Gruppa henger opp og tar ned flagg/vimpel, rydder og rengjør etter servering både inne og ute, og gjør opp omsetningen, låser, slukker og deponerer søppel.

HVOR STOR ER TVERKEN?

Tverken består av en sidebygning med WC’er. Tverken inneholder i 1ste etg.: vedbod, lager, 3 soverom, kjøkken, 2 serveringssaler for 120 til 130 besøkende i hver sal og inngangsparti. 2dre etg. inneholder: oppholdsstue for dugnadsgruppa m/TV, telefon og dusj, 3 soverom med mer. Vannet kommer fra grunnvannet 95m ned i fjellet.

HVILKE FORDELER FÅR GRUPPENE?

De får tilskudd til mat, gratis leie for festlige sammenkomster, drikke til innkjøpspris og masse moro, frisk luft og hyggelige mennesker.

Nærheten til SKINKA (50 m), GOLIATEN (ca. 900 m) og andre vann gjør bade- og fiske- mulighetene meget attraktive. Det er kort vei (noe over 1 km.) til Kjøsterudjuvet en turistattraksjon. Nærheten til gudstjeneste i Sportskappellet (ca. 50m) blir også verdsatt av turgåere med barn i barnevogn. Eiksetera, Skimten og Storsteinfjell er heller ikke så langt unna.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.