Årets 2 hjemmeseier av 2 mulige! Åssiden IF 2 – Slemmestad 2 (2-2) 7-2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mai 2008

Festningen ble utsatt for sitt andre av ti angrep denne sesongen og den vaklet litt til pause etter en dårlig første omgang, men etter at trenerduoen gjorde to taktiske bytter i pausen som umiddelbart gav resultater stod det tilslutt 7-2 til ÅIF2. Det er tydelig at det er blitt diskutert så murpussen er falt ned av veggene på Åssiabanen, men det var en harmonisk trenerduo som tydelig har funnet den riktige rollefordelingen de i mellom og førte gutta til en flott sikker hjemmeseier!

ÅIF2

Joacim

Simen H, Seb, Hasan El Maros

Burud Dag Øystein

Sai Meyer Dokken

Innbyttere: Herman, Kniven, Ole Chr, Jostein og Smurf

Første omgang startet forrykende og hjemmelaget tok ledelsen 1-0 på straffe etter knappe 2 minutter da Dokken slår ett innlegg fra venstre som blir handset av en Sif2 spiller og fjorårets toppscorer gjør ingen feil fra straffemerket! 1-0 til vertene signert av Dokken. Vi dominerer kampen totalt det første kvarteret og Sif2 henger ikke med i det hele tatt. Vi spiller oss til flere gode sjanser og det er kun udyktighet og uflaks som gjør at vi ikke leder mer enn 1-0 føre kvarteret er gått. Etter 23 minutter er det kun vår egen udyktig og dårlige kommunikasjon mellom russene Jokke og Simen H som ødelegger for hverandre, Sif2 spilleren får lurt inn reduseringen til 1-1. Mon tro at det var noe som skjedde i Stavanger som ødela de i mellom. Det var tydelig å merke isfronten de to resten av omgangen. Vi har en god sjanse til å gå i føringen 2 minutter etter og Meyer burde igjen satt den etter et godt legg fra Sai Lim. I stedet for en trygg 3-1 ledelse går Sif2 opp i ledelsen etter en corner og vi er mot spillets gang 2-1 under etter 30 minutter. Vi sliter med nøyaktigheten i pasningsspillet og tempoet er alt for dårlig og vi får en heldid redusering da Dokken slår et nytt perfekt innlegg og en uheldig Sif2 spiller setter legget rett i eget mål på en flott heading som utspiller sin egen keeper og Åif2 får den viktige reduseringen rett føre pause.

Men denne første omgangen kan vi ikke være bekjent av. Pasningsspillet var altfor unøyaktig og lite presist, innsatsen og tempoet vi viste frem var for dårlig og ikke minst viljen til å ofre seg for det overordnede mål: VINNE FOTBALLKAMPEN! var ikke bra nok i første omgang. Trenerduoen velger å gjøre 3 bytter i pausen, Kniven kommer inn som venstre back, ut går Dag og David Meyer. Meyer pga lyskeproblemer og lette brannsår på knærne. Øystein inn som sentral midtbane, Sai ned som indreløper og Maskinen Hellumsand inn som sentral spiss og Herman som høyre kant.

Jostein bruker bare 2 min til å rive til seg ballen fra Sif2 forsvaret, han spiller ut på vår venstre kant der Dokken kommer og alene med keeper fra skrå vinkel gjør han ingen feil og hamrer inn ballen i korthjørnet. 47 min og 3-2 til vertene! Vi eier kampen totalt og de taktiske byttene har effekt fra første minutt i andre omgang, som det første målet tydelig viste. På vår første corner i andre omgang er Maskinen Hellumsand på plass og stanger inn 4-2. Sif2 får i første forsøk avklart cornern, men ballen havner hos Simen H og han finner perfekt Jostein. Maskinen fra Lier rager høyest og styrer ballen sikkert inn. 54 minutter spilt og 4-2 til vertskapet, 5 minutter senere i det 59.minutt skal vi øke til 5-2 da Jostein finner Herman etter et godt oppspill, Herman spiller klokt og flott tilbake til Hellumsand og mannen setter sikkert sitt andre mål for dagen. 5-2 og 2.omgangen har vært en forestilling slik vi ønsker å se ÅIF2 på Festung Åssiden Stadion. I det 72 minutt skal Sif2 få en straffe, men Sif2 spilleren måker ballen himmelhøyt over målet. I det 85 minutt kommer et virkelig fått angrep, ballen havner hos Ole Chr som kom inn etter ca 15 minutter i andre omgang for Dokken. Han vrir flott til motsatt kant evigunge Dag V, han kom inn igjen etter 15 min for Burud.Dag finner Jostein med et perfekt innlegg og Hellumsand måker ballen utenfor og desverre får han ikke sitt ekte Hat-trick! Minuttet senere kjører Sai sin velkjente russedans og Sif2 spillere blir lurt trill rundt på vår venstre side, Sai finner Dag og han gjør ingen feil. 6-2 til ÅIF2. 7-2 og sluttresultatet skal Hellumsand få sette da han er på rett sted til akkurat rett tid og setter returen i mål.

Hellumsand netter 3 i andre omgang og har en målgivende. Uten tvil Man of the Match når det gjelder antall mål og målgivende i denne kampen.

Etter denne kampen er vi faktisk på 1.plass på tabellen på bedre målforskjell enn Konnerud2.

Vi har 9 poeng og 9 plussmål, Konnerud2 har 8 plussmål.Spa/Bra er en outsider og kan ta ledelsen dersom de vinner mot Svene med mer enn 3 mål til torsdag.

Fra den offisiele tråden på diskusjonsforumet for ÅIF2 denne sesongen sakser jeg følgende innlegg!

” Hørte rykter om at tanksenter Jossebass hadde en topp kamp igår. 3mål og 1assist på 45minutter lar seg høre. Endelig ser det ut til at slanke-Hollywood juicen til Sigmundstad gir resultater på maskinen fra Lier