Kollektiv kollaps for ÅIF G16 mot Lier G16 - Lier G16 – ÅIF G16 (2-1) 9-3

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mai 2008

Dette skulle bli en forferdelig kamp for Åssia da Lier valset over oss med fysisk kraftfotball i 80 minutter. Det var en lite velspilt affære på en humpete Tranby Stadion og etter mye stygt duellspill måtte et tamt ÅIF måtte dra hjem uten poeng fra Tranby. Til pause stod det 2-1 til hjemmelaget og sluttresultatet ble hele 9-3 til vertene fra Lier

1.omgang:

Sesongens 3.kamp for G16 på bortebane mot Lier. Vi hadde en god trening mandag og vi var alle enige i at vi skulle jobbe hardt de første 10 minuttene for å jage en tidlig scoring. Det viser seg at det ikke hjelper i og bare være enig, men man må også yte 100% innsats og være skjerpet idet dommeren blåser i gang kampen. Allerede etter ett minutt får spissen til Lier fri passasje mellom 4 Åif``ere som velger å bare se på, han lurer seg forbi og Yunus må gi corner. På påfølgende corner header Lier i tverrliggeren og fremdeles 0-0 etter en noe ruskete åpning. Det neste kvarteret preges av mange tette dueller og etterslengere og lite finspill. Banen på Lier inviterte ikke akkurat til festfotball så det ble mange lange og høye baller. Etter 17 minutter får vi straffe og Simen skal ta den. Lierkeeperen redder og gir til corner. På denne corner er Morten best og header inn 1-0 til oss! 1-0 ledelse og et godt utgangspunkt for videre spill. Etter 22 minutter reduserer Lier da en Lierspiller lurer seg forbi mellom Espen og Ola og lett setter inn reduseringen. 5 minutter senere i det 27 minutt går Lier i ledelsen da en kommunikasjonssvikt mellom Yunus og Espen gjør det enkelt for en god Lier spiss å sette inn 2-1 målet i hjemmelagets favør.

2.omgang:

I andre omgang er det stort sett enveiskjøring mot ÅIF sitt mål og gjestene gir seg ikke føre de har nettet ytterligere 7 mål i andre omgang. ÅIF makter bare å score 2 mål i andre omgang så sluttresultatet ble et flatterende 9-3 i favør av Lier I.L.

Våre målscorere i denne kampen var Morten, Mads og Andreas.