3-1 seier for Åssiden G14-2 i en jevn kamp på bortebane !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Mai 2008

Glad gjeng etter nok en god kamp for Åssidens G14 2lag. En jevn kamp hvor vi maler i stykker motstanderne og vinner fortjent 3-1 !

Fin mai-kveld på Glassverket i solen for både spillere såvel som supportere.

Glassverket2 - Åssiden2  1-3 (0-0)

Laget: Sebastian, Fredrik, Hamno, Thomas G, Simen, Anniken, Marcus S, Herman, Oda, Andreas, Robin, Daniel, Markus, Martin, Kristoffer, Eirik & Fabian.

Mål: Markus 1, Daniel 1 og Thomas G 1

1omgang: Vi stiller denne kvelden med 3spillere fra 95 laget og er spente ikke bare på deres vegne men på hva Glassverket har å by på. Vi stresser litt bevegelse og det å vinne baller før matchen og setter opp en relativt ny sammensetting av laget som skal vise seg å være relativt god. 1 omgangen blir en jevn batalje som bølger frem og tilbake uten de helt store målsjansene, ung-gutta føler seg litt frem på et nytt lag og gjør en grei inntreden. Forsvaret viser seg å være relativt tett etterhvert og vi får til bra overganger fremover men blir noe tamt helt der fremme. Omgangen byr ikke på det helt store men er på det jevne og den ebber ut 0-0.

2omgang: Pausen går med til å mane til mer bruk av kantene da vi har hatt en tendens til å klumpe spillet på midten i løpet av 1omgang, og at vi fortsetter der vi slapp med god innsats i 1 omgang. Markus og Eirik fra 95 laget tar tak i midtbanen og styrer spillet til tider og det er lett å se at de trives utpå banen. Alle spillerne gir maks i dag og vi varter opp med tidvis godt spill til de fremmøttes begeistring, stor entusiasme fra siden maner laget frem. Ung-gutta viser seg mer og mer frem og endelig så kommer den forløsende scoringen ved Markus fra 95-laget, dette smakte ! Daniel blir byttet innpå og vi gjør noen endringer ved å ta ut noen trøtte ben, vi holder trykket og produserer sjanse på sjanse noe som igjen gir resultater denne gang ved Daniel. Dette resulterer i at vi nok blir litt overmodige og byr på spill og sjanser til hjemmelaget fra Glassverket som ikke lar seg be 2 ganger, redusering etter en gavepakke fra forsvaret 5min før slutt. Gutta/jentene biter tenna sammen og går rett i angrep og Thomas setter en flott scoring i mål etter å ha rundet keeper noe som forøvrig punkterer kampen.

Oppsummering: Vi var som sagt spente på forhånd noe som skulle vise seg at vi ikke hadde noe grunn til å være, laget viste igjen god moral hvor mange spillere spiller meget godt. Ingen hadde en dårlig dag men noen hever seg over det forventede noe som igjen drar med de andre, dette var moro. Som i forrige kamp en skikkelig lagseier ! Gøy også å se at 95 gutta klarer seg bemerkelsesverdig godt sammen med våre spillere og er med å heve laget, dette er nok ikke første gang disse er med. Takk for innsatsen, i dag var det moro - takk også til alle de trofaste publikumerne våre.