Tap 2-6 for IBK 16 mai for G-13

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Mai 2008

Motstanderen var Birkebeineren som spillemessig var ett lag som stod godt til vårt eget lag . Det ble en jevn kamp , selv om resultatet viser noe annet .

Det stod 0-0 til pause , denne førsteomgangen er vel årsbeste av oss . Vi spiller god offensiv fotball , men den siste avgjørende foran mål sliter vi fortsatt med .

De første minuttene etter pausen henger vi ikke godt nok med . Vi får 2 straffer og ett selvmål i mot oss på kort tid . Vi reduserer til 2-2 i denne perioden , flotte angrep som vi endelig greier og få uttelling på . Fra 2-2 og utover er det fortsatt jevnt , men vi begynner og lage til problemer for oss selv i de siste 20 minuttene . Liten bevegelse sammen med føring og sein avlevering av ball gjør at IBK straffer oss på sjansene de får . Helt greit at IBK tar med seg 3 poeng til Krogstadelva . Vi vil fokuserer på den positive første omgangen , her viser gutta at de greier og spille meget fin fotball . Engasjement og vilje til og bidra på treningene fremover vil garantert være med og få gode opplevelser i kampene som kommer .