Jevnt mot Hønefoss. ÅIF G 16 – Hønefoss G 16 (2-2) 2-3

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Mai 2008

Guttelaget målte krefter mot Hønefoss og vi måtte se oss slått av et fintspillende Hønefosslag med 3-2. Det stod 2-2 til pause etter to scoringer av Dan. Hønefoss trakk det lengste strået med en scoring ca 10 minutter føre slutt og fikk med seg alle poengene hjem til Ringerike. Vi syntes at vi fortjente poeng i denne kampen og føler oss litt snytt for poeng i vår andre hjemmekamp for sesongen.

Vi tok imot Hønefoss denne torsdagskvelden og var topp motivert for å vise oss fra en bedre side enn i siste kamp mot Lier. Motivasjonen var på det nivået vi skal være føre enhver trening og kamp og var fast bestemt på å gi hjemmefansen valuta for inngangspengene med en seier til hjemmelaget.

Yunus

Delphine- Espen W- Morten – Ola

Mads- Simen – Andreas

Espen H – Dan – Martin

Emil, Lars Håkon. Foad

Vi var fast bestemt på en ting føre denne kampen og det var å etter kanpen å vite at vi hadde gjort vårt beste i hver eneste ting vi foretok oss ute på banen. Dette gav et klart utslag i økt innsats i hver eneste duell og vilje til å ville vinne fotballkampen!

1.Omgang

Derimot skulle HBK ta ledelsen 1-0 etter kort tid i første omgang da vi gjør flere grove feil på rad i eget forsvararbeid og blir straffet for det. Vi holder motet oppe og reduserer i det 10 minutt da Dan blir frispilt av Andreas og gjør ingen feil alene med keeper. HBK har gode basisferdigheter og setter opp flere overtallssituasjoner hvor de kombinerer fint på ett touch spill. Vi derimot jobber knallhardt for å henge med i kampen og gir oss aldri i denne kampen. Vi forsøker å spille langs bakken og sette opp gode overtallsituasjoner og varierer med baller i bakrom når det byr seg, men desverre er det igjen HBK som  skal gå i en 2-1 ledelse da de på frispark i det 23 minutt banker ballen i krysset fra ca 25 meter. Vi reduserer i det 30 min da Dan kriger til seg ballen og gjør alt selv og 2-2 til pause.

2.Omgang

Vi gjør ett bytte i pausen og Foad kommer inn for Espen H som høyre kant. Vi kriger omgangen igjennom, men blir nok noe slitne etter ca 60 minutter er spilt. Da vi hele kampen gjennom jaget ballfører, vi forflyttet oss ikke hurtig nok i forhold til motstanderen og kom stadig for sent opp i ballfører. Når vi fikk ballen ble det litt for lite presisjon i pasningsspillet/angrepsspillet og vi hadde få pasninger innad i laget og måtte stadig krige tilbake ballen og det koster krefter.

Den første timen er likevel kanskje noe av det beste vi presterer i år. HBK skal desverre få med seg alle 3 poengene hjem til Hønefoss da de avgjør kampen til sin fordel og 3-2 seier ca 10 minutter føre slutt.

Det vi velger å ta med oss fra denne kampen er viljen og innsatsen som ble lagt ned av alle som deltok. Prestasjonsmessig løftet vi oss mange hakk fra sist kamp og HBK er et godt lag med gode ferdigheter så vi fikk en god pekepinn på hvor vi står i forhold til de et av de bedre lagene i Buskerud. Vi ønsker HBK lykke til videre denne våren og ser frem til neste ukes kamp mot Konnerud på bortebane på tirsdag.

Det gjelder å ta med seg det positive fra denne kampen og prestere på samme nivå når det gjelder innsats og vilje og bli bedre på det vi ikke gjorde fullt så bra mot HBK da er det viktig at vi presterer også på trening og gjør jobben også der.