Ufortjent poengran på Konnerud, ÅIF G16 tapte 2-0 mot Konnerud Gutte Elite

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Mai 2008

ÅIF G16 skulle måle krefter mot Konnerud Gutte Elite denne tirsdagen og hadde null respekt for kveldens motstander og var fast bestemt på å ta med seg 3 poeng ned til Åssia! Vi gav bånn gass fra start og kjørte totalt over Konnerud i første omgang, men uforklarlig nok lå vi under med 1-0 til pause. Kampen ble mer jevnspilt i andre omgang og til slutt taper vi sammenlagt ufortjent 2-0.

1.Omgang:

Vi starter 1.omgang forrykende og etter 30 sekunder smeller Simen et frispark fra ca 20 meter i tverrliggern. Minuttet senere spiller Andreas flott opp Dan som får lagt inn og Martin er kun cm unna å gi oss ledelsen på innlegget, men uheldigvis går ballen over. Mads er neste ut som  kun er cm unna ett mål da han fyrer i vei et godt skudd som hadde fortjent en bedre skjebne. Vi er igjen nærme mål og bør krige inn ballen på et godt slått frispark. Vi dominerer banespillet totalt og vinner hver eneste duell og fører kampen de første 10minuttene og det er kun uflaks og udyktighet som gjør at vi ikke går opp i ledelsen. Vi har 4 store sjanser i denne perioden og bør lede minst 3-0 etter 10 minutter. Når Yunus i tilleg varter opp med en fantomredning i 1-1 situasjon der en Konnerudspiller er alene mot han han mesterlig ute og gjør en kjemperedning etter 12 minutter føler vi at vi har god kontroll på kampen. 15 minutter er spilt og Konnerud skal ufortjent gå opp i ledelsen, vi taper en duell på midtbanen, forflytter oss ikke raskt nok og Konnerudspillern lurer seg inn i bakrommet og får lobbet over Yunus som er sjanseløs. 1-0 til hjemmelaget totalt imot spillets gang. Etter 20 minutter får vi en tredobbelt sjanse der ballen rett og slett ikke vil inn når vi kriger inne i Konnerud sin 16 meter. 2 minutter senere fyrer Mads nok en gang ivei ett skudd som keeper utrolig nok får slått til corner og vi får fremdeles ikke ballen inn i nota. Vi jobber heroisk videre og gir ikke Konnerud en sjans i første omgan, men ballen vil ikke inn i mål. Dan er uheldig og et skuddforsøk fra hans side går utenfor mål etter 30 minutter. Vi eier første omgangen totalt, men det vil seg bare ikke idag og det er en ”virkelig” stang ut dag på jobben for Åssiagutta.

2.Omgang:

Vi gjør to bytter i pausen, Espen H og Steffen kommer inn på hver sin kant for Chris og Martin. Andre omgangen blir en mer rotete omgang enn første og Konnerud er mer med på notene i denne omgangen. Det blir mer en stillingskrig på midtbanen uten at noen av lagene viser festfotballen de ønsker å vise frem. Vi fortsetter hvertfall de første 10 minuttene av andre omgang, men det vil seg rett og slett ikke idag. Utover i omgangen preges kampen av stor upresishet i pasningsspillet fra vår side og det er lite som ”stemmer” for vår del. I sporadiske angrep glimter vi til, men de avgjørende pasningene og de store målsjansene som i første omgang uteblir. Ruslan som gjorde sitt comeback etter lang skade gikk ut etter ca 15 minutter av andre omgang og Martin kommer inn som back. Simen byttes ut etter ca 60 med Sondre og vi fortsetter å kjempe videre. Noe senere legger vi om til 3-5-2 når Bråthen kommer inn som spiss sammen med Dan. 10 minutter føre slutt går Dan i bakken og må støttes av banen med blødende nese og sjanglete gange. Konnerud går opp i 2-0 5 minutter føre slutt etter at vi taper 2 dueller og kampen er avgjort til hjemmelagets fordel. I et siste desperat forsøk sender vi opp Morten som spiss og Andreas ned som stopper, men dette var dagen da virkelig lite gikk vår vei.

Etter 2 gode kamper synes jeg det er ufortjent at vi har 0 poeng som resultat av disse to kampene. Vi tar med oss det vi presterer  videre inn i trening og kamp fremover. Fortsetter vi med den innsatsen, viljen og ”trua” på egne ferdigheter vil det snu og vi vil få gode opplevelser på fotballbanen!