Åssiden jr. er tilbake på rett spor med 2 seiere etter 3 strake tap.

Kongsberg ble slått 5-2 torsdag 5.juni

Hønefoss ble slått 2-1 søndag 8.juni.

Før de kampene hadde vi 3 strake tap mot Konnerud, Mjøndalen og Lier/Liungen.

Kongsberg kampen:

Etter 3 strake tap skulle vi nå fokusere på innsatsen som hadde vært laber i et par av de tidligere kampene.

Vi skulle gi alt for laget og blø for drakta og skulle det ende med tap, så ok.

Vi fortsetter å være gode på dødball, før 5 min har gått har Seb 2 kjempe store sjanser etter corner og frispark. Det spruta av gutta og det virket som om de ville vinne kampen!

Etter 5 minutter går Rohin på et lite raid på kanten, kommer seg forbi backen og slår 45 grader ut til en umarkert Per Arne, 1-0. 2-0 skjer etter et kvarter etter flott pasningsspill. Først spiller Horgen Per Arne fri i mellomrommet, som slår en stikker til Rohin som er aleine med keeper og gjør ingen feil.

Nå ledet vi 2-0 og skulle ikke falle sammen spillemessig som har skjedd et par andre kamper. Vi skulle fortsette å trykke på.

Allikevel skjer det vi fryktet og vi detter sammen. Til pause står det 2-2, Kongsberg burde kanskje ledet.

Vi blei enige om i pausen om å gå ut i 2.omgang som vi gjorde i 1.omgang.
I 2.omgang er det kvalitetsforskjell på lagene og vi viser oss som det sterkeste.

I perioder overkjører vi Kongsberg og skaper masse sjanser. Etter 60 min får Sulli en pasning på fot ute på kanten. Han drar seg fint innover og slår et glimrende innlegg på bakre stolpe til Dan som header(!) inn 3-2. Effi hadde en god 2.omgang og på et av sine raid blir han felt etter 80 min. Straffe, Seb, 4-2. Seb fikk blod på tann og etter 88 min vinner han ballen på midten, ser at keeper står langt ute og dunker ballen i lengste fra 37,5 meter, kvalmt!

Det endte 5-2 til oss etter en meget god 2.omgang. Gutta var veldig fornøyd med å få en seier igjen og det trengte spillergruppa.

Hønefoss kampen:
Da var det duket for omkamp mot Hønefoss. I forrige kamp stod det 0-0 da lysene gikk 4 minutter før slutt.

Vi kunne altså vente oss en tøff motstander og det kom til å bli en tøff kamp.

Vi fokuserte på det samme som mot Kongsberg, innsats og jobbe for laget. Vi skulle også legge oss litt lavt fordi det funka veldig bra mot Hønefoss sist. Viktig med fart i overgangene.

Kampen ble like jevn som antatt, få sjanser og mye kriging. Vi kommer allikevel til en halvsjanse etter 20 min ved Alex. I det offensive spillet vårt er det litt tamt, men vi er solide bakover.

Etter 22 min scorer Hønefoss etter at et frispark blir slått på 1.stolpe og bare triller gjennom forsvaret vårt. Litt vanskelig å se hva som skjedde, men det var store protester mot linjemannen. Vi ligger under og fortsetter vårt litt daffe angrepsspill, det hender ingenting helt til Dan kommer alene med keeper etter 44 min, men bommer. Det begynner å bli hett rundt Dan og bare minuttet senere blir han spilt igjennom av Alex og det står 1-1 til pause.

Det var en ok 1.omgang hvor Hønefoss var det beste laget. Vi har god kontroll defensivt, men må la ballen gå raskere offensivt.

Vi ønsket også å holde ballen litt mer langs bakken, for det taklet ikke Hønefoss.

2.omgang begynner strålende. Før 5 min har gått har Rohin bommet aleine med keeper og Horgen sitt skudd ble reddet på strek.

Etter 52 min kommer Sai aleine gjennom etter strålende spill, runder keeper, men vinkelen blir litt for skrå og ballen går utenfor. Vi spiller glimrende fotball langs bakken og hurtig i lengderetning så fort sjansen byr seg.

Hønefoss forsvarer seg godt, men vi klarer å skape mange sjanser og halvsjanser. Det står allikevel 1-1 og mange på sidelinjen tror mest på uavgjort.

Så etter 75 min dukker Rohin opp i bakrom etter en stikker fra Seb og scorer aleine med keeper. Siste 15 min får Hønefoss styre, men vi legger merke til at i hele 2.omgang kom ikke Hønefoss til en eneste sjanse.

Deilig med nok en seier.

Vi har prestert to 2.omganger av høy klasse og ser frem mot neste match som er Strømsgodset 12.juni.