Seier det viktigste mot HBK II

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Jun 2008

Det ble en relativ komfortabel seier for a-laget mot et ungt Hønefoss BK II lag mandag kveld. Åssiden tok en fortjent ledelse etter ca 10 minutter. Et presist fremspill av Syvertsen til Hegg. Hegg slår et meget godt innlegg og Andresen møter perfekt og setter ballen i mål. Åssiden skapte mange sjanser men måtte vente til ca 10 minutter før slutt før mål nr. to kom. Igjen var det Andresen som møtte et godt innlegg fra Hegg.

Åssiden - Hønefoss BK II    2-0 (1-0)

1-0  10min Andresen

2-0  80min Andresen

Laget: Syvertsen (Brekke 70)-Madsen, Holm, Ruud, Hougen-Tollefsen, Svorkmo (Theie Bretvik 80), Hermansen-Hegg, Walseth (Hansen 20), Andresen.

Dagens mann ble Andresen med sine to mål. Dette var Andresens første kamp fra start siden Tyrkia. Åssia styrte det aller meste mot et ungt og løpsvillig HBK lag. Men det var noe tregt og uforløst over spillet til blå/hvit denne kampen. HBK hadde flere gode spillere med stor fart og gode ferdigheter. Så lenge det står 1-0 så er kampen åpen og HBK var farlig frempå med noen gode kontringer. Men det var Åssia som dominerte fra start til mål. Åssia skapte målsjanser på løpende bånd men hadde vondt for å sette ballen bak en fresk HBK målvakt.

Åssiagutta gjorde jobben og dro i lande en trygg seier til slutt.