ÅIF G 16 – Strømsgodset G16 (2-2) 2-3

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Jun 2008

Vårsesongens siste hjemmekamp og vi skulle måle krefter med gutta fra andre sida av elva denne kvelden og vi gikk ut i et forrykende tempo og ledet 2-0 allerede etter 8 minutter.  Godset fant tilbake til noe mer rytme og utlignet til 2-2 føre pause. I andre omgang jobbet vi intenst, men Godset gikk til slutt av med seieren 6 minutter føre slutt.

1.omgang

Vi gikk topp motiverte inn mot denne kampen og vi ville virkelig vise Godset at vi var bedre enn hva tabellposisjonen skulle tilsi. Vi tok tak i kampen fra første spark på ballen og ledet 2-0 etter en scoring av Simen og Dan. Vi starter etter 5 minutter med et flott mål av Simen der han bryter høyt på banehalvdelen til Godset setter fart mot 16 meteren og skyter ballen inn i lengste hjørnet. 2-0 kommer etter 8 min da Delphine bryter 1-1 og setter opp Simen i mellomrommet som finner Dan med en stikker og Dan setter ballen utagbart i lengste og vi er i ledelsen med 2-0 føre 10 minutter er spilt!

2-1 reduseringen kommer da de dobler på vår høyre side får lagt inn og innlegget blir ekspedert i mål. 2-2 reduseringen kom da vi blir dratt med for langt i sideforskyvningen i forsvarsleddet og vi i tillegg forflytter oss for langsomt sideveis og Godset utligner på 2-2.

Vi spilte med et stort og blå-hvitt hjerte i gammel ÅIF ånd med vilje i hver duell, stor innsats i alt vi foretok oss og kriget Godset ut av stilen i første omgang. Det er dette nivået vi alltid må ha som et grunnlag i måten vi fremkommer på. Når vi tillegg legger på med flotte overganger, klokt og fint spill gjorde det til at jeg storkoste meg i første omgang. Godset fikk som sagt sine to reduseringer føre pause og det var lett å se hvorfor Godset er et av de beste G16 lagene i Buskerud. De var flinke og dyktige i å sette opp gode overtallssituasjoner på kantene og kom til flere gode sjanser i første omgang.

2.omgang

Andre omgangen skulle vise seg å bli en lang midtbanekrig der begge lag ville vinne, Godset hadde nok det største trykket og vi ble presset tilbake på banen nesten hele omgangen, men lå godt kompakt og jobbet med stort hjerte sammen for ÅIF.

Desverre for vår del skulle Godset ta med seg alle 3 poengene hjem til Gulskogen da de, i det 74 minutt utnytter en kontring for godt. Ruslan havner i løpsduell med en Godset spiller og har tilsynelatende full kontroll. Desverre pga dårlig kommunikasjon med Yunus klarer vi desverre å rote det til slik at Godset spilleren får en lang tå på ballen og får lurt ballen inn bak Yunus og 3-2 til gjestene.

Vi gikk skuffet av banen og syntes vi igjen hadde blitt lurt for poeng denne vårsesongen. Desverre for oss var Godset det lille hakket kvassere denne kvelden og kunne med seieren over oss gratulere seg selv med interkrets-spill kommende høst. Det var derimot godt å se og høre at gutta var skuffa og sure fordi vi hadde tapt 3 poeng.