Blanda drops for ÅIF2 - Tap over seriefavoritt Team K.I.L og Seier over Kongsberg2.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Jun 2008

5-0 tap over Team KIL på bortebane og hjemmeseier mot Kongsberg2 med sifrene 3-1. ÅIF2 henger fortsatt med i toppen på 3.plass bak Team KIL og Spa/Bra.

Team KIL

ÅIF2 skulle på røvertokt til Konnerud høyden mot et ubeseiret Team K.I.L for en stund tilbake. Ryktene sier at K.I.L satser mer på Team K.I.L enn a-laget sitt dette året og dersom man leser resultatene i avisa ser man at b-laget gjør det bedre enn a.laget. Undertegnede var ikke tilstede på denne kampen og må bare lytte til jungeltelegrafen og i følge den holdt ÅIF2 følge i 60 minutter føre TEAM KIL valset over våre gutter og sørget for at vi i andre kampen på rad fikk et fortjent tap med oss i bagasjen. Konnerud 2 leder med våre gutter med 8 poeng og det ser ut til å skille seg ut de 3 øverste på tabellen føre ferien. TEAM K.I.L og Spa/Bra. Vi møter nevnte Spa/Bra i siste kamp føre ferien på Åssiden Stadion torsdag

 

Kongsberg2

Vi er fremdeles ubeseiret på hjemmebane på etter 14 kamper og Åssiden Stadion er virkelig Festung Åssiden for ÅIF2. Denne fredagskvelden var det guttene fra sølvbyen som skulle få et tap mot våre blide gutter. Kongsberg2 var et svakt lag og det var ingen tvil om hvor seieren skulle ende. Vi kjørte totalt over Kongsberg2 fra begynnelsen av kampen, men var forferdelig ineffektive foran mål. Etter at vi tar ledelsen slipper vi Konsgberg2 mer inn i kampen og det er en lite underholdene fotballkamp og vi tar med oss 3 poeng og det er vel det som er verdt å nevne fra denne kampen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.