Ferie for a-laget, en liten oppsummering.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Jul 2008

Det er pause for a-laget. Det er invilget ca 3 ukers pause for a-lagsgutta. Sesongen ble avsluttet med en 3-2 seier over MIF II.

Det blir oppstart 21. juli. Det vil da bli en liten treningsleier hjemme på Åssia. Treningskamp er klar, Grüner fra Oslo er motstander. Kampen går på Åssiabanen lørdag 26. juli kl 1500. Grüner vant sin avdeling i 2007 men har forran denne sesongen mistet mange spillere og er i ferd med å bygge opp et nytt lag. De ligger midt på tabellen i avdeling 3. Det blir muligens en kamp i tillegg.

Sesongen for a-laget ble avlsuttet med seier over MIF II. Høstsesongen ble tyvstartet tirsdag av Solberg og Kongsberg. Den kampen endte med en grei 2-0 seier til Kongsberg. De topper nå tabellen forran Åskollen og Åssia, med 1 og 4 poeng, med en kamp mer spilt. Sesongen startet meget godt for blå/hvit men har i siste tiden vært varierende i prestasjoner og resultatet. Det er en ung stall og det merkes noe slitasje i troppen inn mot ferien.

Unge Madsen har tatt turen i militæret for opptak til Befalsskolen, han blir trolig borte store deler av høsten. David Meyer og Peter Oland kommer imidlertid tilbake fra militæret og er med for fult. I tillegg er Espen Andresen fult restituert etter sin skade. Stallen evalueres hele tiden og det har vært og vil bli justeringer underveis. Det blir tatt opp juniorspillere fast i a-stallen. Sebastian Håkansson blir flyttet opp fra nå i sommer. En meget god og robust stopper, men må trene mer med høyere tempo og bli bedre på sine valg. Flere kan det bli! Det vil bli hospiteringer fra både gutte og juniorlaget utover høsten.

Rekrutt laget i 5. div. har hatt en veldig varierende sesong. Fra meget gode kamper til heller svake. Laget har gått på et par tre svært unødvendige tap og ligger nå litt over midten. Det viktigste er dog at juniorspillere og b-spillere har en god kamparena. Det vil bli noe annen prioritering inn mot dette laget i høstsesongen.

Alt i alt kan vi si oss relativt fornøyd med sesongen så langt. Vi går mot en spennende og tøff høst. 3. div. har aldri vært så jevn og med så mange tøffe og vanskelige kamper. Ingen lag har klart å skille seg ut hverken i topp eller bunn. Hver kamp blir en tøff kamp, og det er jo slik vi ønsker det....

God sommer til alle blå/hvite!! (og alle andre).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.