Fin oppkjøring for a-laget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Jul 2008

Etter en lang fotballferie(3 uker) har a-lagetkommet godt i gang med sine forbredelser mot en spennende høstsesong.

 

Espen endelig tilbake etter langt skadeavbrekk

Etter en lang fotballferie(3 uker) har a-laget kommet godt i gang med sine forbredelser mot en spennende høstsesong.

Forrige uke gjennomførte vi  5 treningsøkter med god intensitet.

Uka ble avsluttet med sosial kveld der vi grillet og koste oss.Stor takk til Stryken og Åge  som sto for arrangementet. Vi takker også Kai på LIGOSTUA som sponset maten.

Denne uka har vi spilt treningskamp mot Nesodden, tap 6-3.Scoringer av Hermansen, Bretvik og debutanten Sebastian Håkanson . Kampen bar preg av at vi har gjennomført harde økter i forkant av kampen og gutta virket tunge i bena. Hele troppen på 18 mann fikk bra med spilletid. Uka består ellers av faste treninger før kampen mot Slemmestad på lørdag.

Antallet på treningene har ligget på 18-21 mann.

Av nye spillere er det verdt å nevne at Peter Oland ertilbake fra militæret. En spiller som bekler de fleste plasser og helt klart er en forsterkning for oss.

Espen Andresen er også skadefri etter å ha mistet nestenhele vårsesongen.

En annen spennende spiller er David Meyer fra egen jr avd,som har trent godt etter militærtjenesten. Han vil helt sikkert kjempe om en plass i ellveren.

Håkon Knudsen,Sebastian Håkansson og Dan Olsen fraguttelager har alle blitt tatt opp i a-stallen. Det jobbes også med å få med fjorårets gode midtstopper Sigbjørn Røneid som har trent med oss i sommer. Han vil se an litt utover og forhåpentligvis vil vi se han igjen klar for nye kamper i blå/hvit i løpet av høsten.

Av spillere i avgang vil vår gode stopper Mats Ruud studere i Bergen fremover. Vi takker Mats for jobben han har gjort hos oss, og ønsker han lykke til med studiene.

 

Høstsesongen kommer til å bli spennende utfra vårens kamper.

Kongsberg,Åskollen og Konnerud er de heteste kandidatene tilkvalik.

Åssia vil være i en utfordrergruppe sammen med ett par andre lag.

Vi er bra fornøyd med vårsesongen, men bør jobbe for å bli mer stabil på vårt beste nivå. Vi har tidvis spilt god fotball med flere samtidige bevegelser i lengderetning og tempo på ball. Vi har ett klart grunnmønster på hvordan vi ønsker å opptre off/def men må bli mer nøyaktige i valgene våre.

Klarer vi å holde god intensitet/nøyaktighet på treningene,vil ytterligere framgang komme på denne unge gjengen med en snittalder på 20år.

 

Vi ønsker alle lagene i avdelinga lykke til, mot en forhåpentligvis  spennende og fair play høst.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.