Det ble uavgjort 2-2 mot Slemmestad.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Aug 2008

Det ble 2-2 mellom Slemmestad og Åssia lørdag ettermiddag. Ola A. Walseth stod bak begge Åssia`s mål. Slemmestad utlignet 4 minutter på overtid og Åssia mista 2 poeng og Slemmestad vant 1. Åssia var det dominerende laget og burde ha tatt med seg alle 3 poengene.

Slemmestad - Åssiden 2-2 (1-1)

1-0    21 min

1-1    31 min Walseth

1-2    72 min Walseth

2-2    90 min

Laget: Carlens-Madsen, Ruud, Holm, Andresen-Hansen, Cetin, Hermansen-Bretvik, Hegg, Walseth (Meyer 78).

Åssia var klart det beste laget i første omgang og dominerte både spill og sjanser stort. Allikevel var det hjemmelaget som scora først. På sin første "sjanse" satt de inn 1-0 ledelse etter 21 minutter etter en noe uheldig/urutinert inngripen av unge Carslen i mål. Begge keeperne (Brekke og syversten var ikke disponible så unge Carlsen (17 år) fikk sin a-lagsdebutt i denne kampen. Åssia stillet med et ung lag med gjennomsnitsalder under 20 år. Åssiden fortsatte å dominer og skaper mange store sjanser uten å overliste Slemmestad`s gode målvakt. Etter 31 minutter får vi endelig uttelling. Andresen og Hermansen kombinerer godt på høyrekanten. Andresen drar seg elegant forbi og legger 45 grader ut til Walseth som dunker ballen i mål. Vakker scoring. Åssia er nære både to og tre mål til men lagene går til pause med 1-1, et svært flaterende resultat for Slemmestad.

17 årige Carlsen fikk sin debutt mot Slemmestad.

Andre omgang er desto mer jevn. Åssia er mer slurvete i pasningspillet og treffprosenten er lavere. Dette gjør at Slemmestad kommer inn i kampen og er farlige på overganger, de truer bakrommet mer og kommer høyere på banen. siste 15-20 miuttene tar Åssia over mer og tar en 2-1 ledelse. Walseth sette sin andre etter gode kombinasjoner med Andresen som spiller Walseth igjennom. Herfra og inn har Åssia god kontroll. Skaper store sjanser og burde ha øka ledelsen, dog er ikke Slemmestad ufarlige. På overtid gjør vi "juniorfeil" vi er lite rutnerte og prøver å spille oss ut og mister ballen. En krosspasning fra Slemmestad og skudd fra lant hold sniker seg inn i hjørnet og Slemmestad utliger til 2-2 fire minutter på overtid.

Åssia var klart det beste laget i denne kampen. Åssia skaper dobbelt så mange sjanser som motstanderen, 10-5 i sjanser, 9-3 i cornere. Selv om Slemmestad er vesentlig bedre i andre omgang, som er en jevn affære, så skal Åssia vinne kampen. Vi trenger mange sjanser får å få scoringen, der har vi en ufordring. Vi er heller ikke rutinerte og kyniske nok når vi leder med få minutter igjen. Slemmestad skal ha honør at de aldri gir opp og får uttelling for dette. Vi spiller til tider god fotball og skaper mange store sjanser og det er bra. I første omgang kjører vi til tider over hjemmelaget og er nøyaktige i pasingspillet dette ska vi ta med videre til neste kamp.

Neste kamp: Vestfossen lørdag 9. august kl 1500 på Åssiabanen.