Poengdeling på Jevnaker

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Aug 2008

Historisk sett er det alltid tøffe kamper på Jevnaker stadion, det ble det også denne gangen. Mange dueller og hard jobbing. Åssia åpnet forrykende og leda 2-0 etter 10 minutter. Hermansen og Walseth sørga for 2-0 ledelse. Jevnaker reduserte rett før pause og utligna rett etter pause. Kvarteret før slutt hadde de snudd 0-2 til 3-2 ledelse. Gode gamle Røed sørget for poeng med en vakker volleyscoring.

3-2    84 min Røed

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm, Madsen, Hougen-Hermansen (Flåterud Johansen 80), Tollefsen, Hansen (Cetin 58)-Walseth, Hegg, Theie Bretvik (Røed 70).

Vi var klar over hva som ventet oss i denne kampen. Jevnaker på Jevnaker stadion er ingen enkel oppgave. Vi forventet en del lange fremspill og mange dueller, og det ble det etterhvert. Åssia startet meget bra og tok full kontroll på kampen de første 15 minuttene. Blå/hvit hadde flere gode angrep og skapte mange muligheter. Allerede etter 5 minutter kom et av kampens fineste angrep. Holm sender en presis pasning til Walseth som lurer av backen og legger igjen til Hermansen som prikker hjørnet, vakker scoring. Bare få minutter senerer vinner Hermansen ballen på egen, sette opp Walseth som har et fantastisk raid. Setter fart sklir forbi 3 mann og er alene med keeper. Walseth triller ballen stolpe inn. En fortjen ledelse til Åssia. Åssia forsetter å skape gode muligheter i noen minutter til men så er det slutt. Herfra og ut omgangen var Jevnaker klart best. Vi klarer ikke å demme opp for deres spill, taper dueller og klarer ikke å holde på ballen. Jevnaker kommer til innlegg gang på gang og det er bare et tidsspørsmål før innleggene sitter. Et minutt før pause, et nytt godt innlegg. Simonsen vinner duellen i boksen og får lurt inn reduseringen. En fortjent scoring til hjemmelaget. Vi blir rette og slett overkjørt i siste del av omgangen.

Andre omgang begynner som den første sluttet, med et klart overtak til hjemmelaget. De får uttelling etter et par minutter og det står likt 2-2. Også dette ved Simonsen. Jevnaker forsetter å presse Åssia. Selv om Åssia er farlige på kontringer så er det Jevnaker som styrer showet nå. De får en fortjent ledelse etter 77 minutter. Et godt frispark og Simonsen stiger til værs, en liten feilberegning av en god Syvertsen og ballen daler inn i mål. Jevnaker spiller seg til flere gode muligheter bla en i stolpen. Syvertsen i kassa holder Åssia inne i kampen med et par gode redninger. Kampen jenver seg mer ut etterhvert og begge lag virker slitne. Åssia kommer mer og mer med mot slutten. Hougen har en kjempesjanse men treffer stolpen. Innbytter Røed redder imidlertid poenget med en vakker volleyscoring ca 8-10 minutter før slutt.

Vi får en kanonstart på kampen med 2-0 ledelse. Av en eller annen merkelig grunn slutter vi å spille. Vi taper dueller og er unøyaktige i valgene. Vi klarer heller ikke å justere oss for å demme opp for spillet til Jevnaker. De var flinke til å vende spillet hurtig med en lang crossball. Vi må bli bedre til å justere oss for å klarer å stoppe motstanderens spill. Når vi etterhvert sliter så mye som vi gjøre utover kampen, og ligger under mot slutten, skal vi være fornøyd med det ene poenget. Gutta skal ha skryt for god moral og at vi ikke gir opp, kan se ut som om vi står kampen noe bedre enn motstanderen, vi kommer god med mot slutten av kampen igjen. Poengdeling på Jevnaker er ok resultat isolert sett.

Neste kamp er mot Solberg på Åssiabanene, lørdag 23. august kl 1500.