Tap og Seier for ÅIF2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Aug 2008

ÅIF2 gikk forrige uke på en kjempesmell mot Slemmestad 2 borte med sifrene 6-1, men rettet opp inntrykket noe på hjemmebane igår med 4-0 seier over Skiold.

Forrige uke gikk ÅIF2 på en kjempesmell borte mot Slemmestad 2 og tapte med de stygge sifrene 6-1. Det var en total kollaps og det var lite som varmt ett åif-hjerte.  På hjemmebane denne uka tok vi imot Skiold og det var et hevnlystig hjemmelag som tok kontrollen over kampen allerede fra første spark på ballen. Allerede etter 1 minutt tok vi ledelsen etter ett flott innlegg fra Dokken som Meyer pirker inn fra kloss hold da keeperen mister.2-0 kom etter 5 minutter, et flott angrep som startet på vår egen 16 meter da vi kombinerer med 1 og 2 touchspill og etter et nytt innlegg fra Dokken header Meyer i lengste og 2-0.

3-0 kom i det 78 minutt. Carlsen plukker ned en corner, spiller fantastisk ut til Sai lim med et presist utspark. Sai lurer seg ned til dødlinja som finner Meyer og han bredsider inn 3-0 og kampen avgjort. I det 88.minutt fastsetter Seb dagens resultat til 4-0 da han smeller inn en retur etter ett Dokken skudd.

Skiold hadde absolutt sine sjanser denne kampen og det var bare et godt hjemmelag som sørget for at resultatet ble som det ble. En fortjent seier for hjemmelaget. Neste uke venter Skrim på bortebane....