Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Sep 2008

God start på høstsesongen!

Åssiden jr.lag har etter sommerferien hatt mange fine kvalitets treninger sammen med guttelaget og da har treningshverdagen for oss blitt mye bedre når vi er flere på treningene.

Og som alle vet er det på treningsfeltet utviklingen skjer !!!!

Så med bakgrunn av dette har årets juniorlag fått en god start på høstsesongen med 12 poeng på 5 kamper og 27-5 i målforskjell. Vi kjemper nå i toppen av 1.divisjon.

Etter stort "press" har nå trenerteamet lagd følgende matchrapporter av kampene hittil i høstsesongen og vi lover å bli raskere med å få lagt inn nyheter heretter utover høsten :)

Åssiden – Svelvik 6-0 (1-0)

22. min 1-0 Rohin

60. min 2-0 Dan

70. min 3-0 Seb

72. min 4-0 Sai

76. min 5-0 Sai

86. min 6-0 Haugen

Laget:
Carlsen, Flåterud(Riis 30 min), Seb, Eivind(James 45 min), Josef(Nhu 30 min), Burud(Morten 45 min), Håkon(Haugen 10 min), Effi, Rohin, Sai, Daniel(Dan 45 min)

Kampen:
Vi skulle være et bedre lag en Svelvik og måtte derfor bare male på uten å bli utålmodige.

Vi gjorde en bra 1.omgang og hadde mye ball, Svelvik løp seg slitne og vi skapte noen sjanser. Sai aleine med keeper og Burud med en annullert scoring.

Etter 22 min kom scoringen av Rohin etter et innlegg fra Josef.

I 2.omgang ble det enveiskjøring, Svelvik hadde løpt seg tomme og vi fikk rom. Dan scoret det forløsende målet etter en time med en krempasning fra Håkon.

Etter dette skaper vi en haug med sjanser og får uttelling. Vi gjør 3 raske ved Seb og Sai ganger to, assist ved Effi, Riis og Seb. 5 min før slutt blir Rohin klippet ned av bakerste mann og vi får straffe. Rohin gir bort straffa til Haugen som setter den iskaldt og fastsetter sluttresultatet til 6-0.

En god kamp fra vår side mot et tamt/svakt Svelvik-lag.

Åssiden – Vestfossen 6-1 (2-1)

17. min 1-0 Seb

22. min 1-1

39. min 2-1 Selvmål

48. min 3-1 Effi

60. min 4-1 Sai

61. min 5-1 Burud

88. min 6-1 Horgen

Laget:
Carlsen, Flåterud, Seb, Eivind(Nhu 15 min), Josef(James 55 min), Burud, Håkon(Riis 30 min), Horgen(Morten 45 min), Dan, Sai(Stener 5 min), Effi(Daniel 30 min)

Kampen:

Denne kampen skulle vi ikke ta lett på, vi skulle fortsette der vi slapp mot Svelvik. Kampen ble også veldig lik den mot Svelvik.

Det første kvarteret var vi gode og fikk mange dødballer som vi etter hvert har blitt gode på. 3 store sjanser skapte vi det første kvarteret og etter 17 min kom første scoring ved Seb etter corner fra Horgen.

Vestfossen utlignet noen få minutter senere på en dødball etter dårlig kommunikasjon mellom Seb og Carlsen. 5 min før pause fikk vi en gavepakke da en Vestfossen-spiller slår en Knudsen-pasning mot egen keeper og den går direkte i mål.

I likhet med forrige kamp hadde motstanderen måtte løpe mye i 1.omgang og vi fikk mer plass i 2.omgang. Vi punkterte kampen allerede etter 3 min ved Effi alene med keeper etter assist av Flåterud.

Alt gikk vår vei og vi scorte på de fleste sjansene våres. Klokka runda timen da Sai ble spilt igjennom av Daniel og satte den enkelt. Minuttet etter gjør Burud alt selv og legger på til 5-1. Horgen fikk æren av å gjøre siste goalen til 6-1 2 min før slutt.

To kamper på rad med utklassingssifre hvor vi ikke lot oss stresse av pauseresultatet.

Hønefoss – Åssiden 3-1 (0-0)

57. min 0-1 Burud

73. min 1-1

75. min 2-1

81. min 3-1

Rødt kort: Alex

Laget:

Carlsen, James, Seb, Eivind, Josef(Stener 10 min), Burud, Håkon(Morten 45 min), Alex, Dan(Daniel 55 min), Rohin(Riis 10 min), Effi

Kampen:

Vi regnet dette som toppkampen før oppgjøret og tok kampen svært alvorlig.

Vi møtte Hønefoss i våres og stillingen var 0-0 til lyset gikk 5 min før slutt. Omkampen vant vi 2-1. De kampene var på eget ”gress”, mens vi nå dro langt inni skauen for å spille(sparke) fotball.

1.omgang var tøff og intens. Hønefoss var voldsomt aggressive på en forholdsvis liten og humpete bane. Vi klarte ikke å få kontroll på ballen og det ble mye lange baller fra begge lag. En duellkamp. Hønefoss var gode fysisk og styrte kampen, men produserte kun en målsjanse. Vi produserte ingen.

Det var ting som tydet på at dette kunne bli en grisekamp. Josef ble taklet med 2 strake bein uten at dommeren reagerte. I tillegg hadde Hønefoss to taklinger til hvor de var oppe og viste knotter. 0-0 til pause.

2.omgang fortsatte i samme spor som den første. Forskjellen var at begge lag begynte å vise knotter i taklingene, noe som er naturlig da dommeren ikke gjorde noe med det.

Etter 57 minutter skapte vi vår første skikkelige sjanse. Effi tok et tidlig innkast og etter godt spill havnet ballen hos Rohin som la inn til Burud som banket inn ballen på volley. En skikkelige "klassescoring"  av Burud.

Hønefoss fortsatte å ha banespillet men hadde bare skapt 2-3 farlige muligheter i kampen. Etter 73 min skjedde det som ikke skal skje, Alex fikk ballen i en pressa situasjon og Carlsen ropte på ballen, Alex så aldri opp og spilte i blinde å da står det 1 - 1.

Etter at vi hadde spilt en veldig god defensiv kamp og holdt unna så lenge, så kom det et møkkamål imot.

Det gjorde noe med moralen til gutta. Vi falt sammen og 8 min senere stod det 3-1.

Da var det viktigste å få blåst av kampen fordi det var veldig grisespill ute på banen, noe som gjorde at Alex ble utvist. Vi tapte 3-1, men gjorde en god kamp under vanskelige forhold.

Åssiden – Hallingdal 10-0 (3-0)

35. min 1-0 Burud

42. min 2-0 Effi

45. min 3-0 Rohin

49. min 4-0 Sai.

55. min 5-0 Dan

75. min 6-0 Seb

77. min 7-0 Rohin

83. min 8-0 Burud

87. min 9-0 Seb

89. min 10-0 Horgen

Laget:

Carlsen, James, Stener(Riis 45 min), Seb, Josef(Nhu 35 min), Burud, Horgen(Morten 45 min), Effi, Rohin, Sai(Dan 40 min), Daniel

Kampen:

Hallingdal slo vi 8-0 i våres med en mann mer så vi prøvde ikke å ta lett på det, men å male på som mot Svelvik og Vestfossen.

Vi spilte bra første kvarteret, da var vi på hugget. Så tok Hallingdal over fordi vi slapp oss ned mange hakk og trodde det skulle ordne seg selv.  Det skal ikke skje men er sånn som av og til skjer.

Etter litt "pepper" frea sidelinja at nå må vi brette opp ermene så i det 35 min tok Burud ansvar, han ordnet 1-0 på pasning fra Effi.

Etter 1-0 gikk alt på skinner.Vi produserte 5 store målsjanser de siste 10 minuttene og scorte på to av dem. Effi og Rohin med Horgen nest sist på begge to. 3-0 til pause.

I 2.omgang var det kun et lag på banen og vi produserte tonnevis med sjanser og det er helt utrolig hvor mange sjanser som vi brant. Allikevel scorte vi 7 mål til.

Sai scorte på frispark fra 18 meter(keepertabbe), Dan la på til 5-0 etter innlegg fra Daniel. 6-0 gjorde Seb etter at ballen traff hælen hans og surra seg i mål, nydelig hælspark mente Seb det var. Neste 3 mål kom fra Rohin, Burud og Seb igjen. 1 min før slutt valgte Horgen å gjøre det selv etter å ha hatt 4 assist på rad. Han tråklet seg gjennom og fikk en sårt trengt scoring både for seg og laget.

Vi vant 10-0 etter å ha brent veldig mange sjanser og ikke spilt på vårt beste men kan ikke klage med en sånn seier.

Åssiden – Solberg 4-1 (2-0)

6. min 1-0 Horgen

40. min 2-0 Rohin

52. min 2-1

69. min 3-1 Rohin

85. min 4-1 Daniel

Laget:
Carlsen, James, Seb, Sai, Josef, Hegg(Stener 30 min), Effi, Horgen, Daniel(Morten 60 min), Rohin, Dan

Kampen:

Solberg tror vi er det nest beste laget vi kommer til å møte i høstsesongen bak Hønefoss.

Derfor var dette en viktig kamp og en spennende kamp. Vi spilte mot Solberg i vårsesongen også, da tapte vi 2-1 på overtid. Nå var det tid for revansje.

Vi åpnet veldig godt, men det var Solberg som hadde den første sjansen, Carlsen gjorde sin første av mange redninger. Etter 6 min fikk vi vår første sjanse, innlegg fra Rohin til Horgen som headet en skikkelig lompe, men keepertabbe og 1-0.

Etter 1-0 havnet vi bakpå og Solberg hadde veldig mye ball og skapte fire 100 % sjanser, men Carlsen sto til 10 på børsen. Tidenes match av unge Carlsen !!!

Uansett var vi ekstremt hissige og farlige på kontringer, så vi skapte også sjanser. Etter 40 min hadde vi et av våre få angrep mot etablert. Josef kom på en glimrende overlap, spilte til Rohin som la inn på bakre til Dan, han slo 45 grader ut til Horgen som skøyt i Rohin og i mål, 2-0. Vi gikk til pause med 2-0 og følte oss noe heldig.

I 2.omgang fortsatte Solberg å styre uten å skape de store farlighetene. Derfor at det skulle bli spennende fant Sai ut at mål må vi gjøre for dem. Sai mistet ballen som bakerste mann og Solberg reduserte.

I motsetning til Hønefoss-kampen slapp vi oss ikke ned, men fortsatte den gode defensive jobbingen og satset voldsomt på overganger.

Etter 69 min fikk vi utteling på en av overgangene, Horgen spiller Rohin alene med keeper, 3-1. Solberg flyttet opp flere folk og skapte noen sjanser, men de største sjansene hadde vi. Dan, Effi og Daniel fikk alle muligheten til å punktere kampen, men bommet alle tre på utrolig store sjanser.

Daniel punkterte allikevel kampen i det 85.minutt da han kom alene med en forsvarsspiller og keeper. Han utfordret og scoret og fastsatte det hele til 4-1. Det var en viktig seier, men litt ufortjent at det ble 4 - 1.

Vi har nå 27-5 i målforskjell.  Hønefoss har  7-2, så hvis Hønefoss går på en smell kan det bli NM-kamp på jr. neste år.

Vi ser frem mot neste kamp som er fredag 19/9 mot Hønefoss SK hjemme på Åssia Stadion kl 19.00 og det er hyggelig hvis publikum kommer å ser på årets juniorlag som er i "dytten".