Uavgjort på Konnerud

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Sep 2008

Åssiden og Konnerud spilte mandag kveld uavgjort 2-2. Det var en fartsfylt og publikumsvennelig kamp. Kampen var preget av høyt tempo, gode prestasjoner og fine mål. Kampen var generelt jevnspilt og kunne ha bikket begge veier så uavgjort er et greit resultat. David Meyer ble dagens Åssiagutt med to flotte mål, begge etter godt Åssiaspill.

Konnerud - Åssiden    2-2 (2-2)

1-0  12 min Martinsen

1-1  37 min Meyer (Hegg)

1-2  38 min Meyer (Walseth)

2-2  44 min Martinsen

Laget: Brekke- Andresen, Hougen, Madsen, Theie Bretvik-Tollefsen, Cetin, Hermansen-Hegg, Meyer, Walseth.

Det var en jevn åpning på kampen, begge lag var villige til å gå fremmover og angripe. Konnerud var farlig frempå et par ganger uten å skape helt det store. Åssia hadde god kontroll. Etter 12 minutter tok imidlertid Konnerud ledelsen. Konnerud vinner ballen på vår banehalvdel etter en feillpasning på tvers, i duellen blir Cetin liggende nede. Flere av spillerne stopper opp og vente på at Konnerudspilleren skal sende ballen over sidelinja. Konnerud utnytter dette og setter fart. Et godt skudd i hjørnet og Konnerud leder 1-0. Vi kan ikke stoppe opp og slippe presset selv om det ligger en spiller nede. Dette skal ikke skje, vi må spille til ballen er død, eller dommeren blåser i sin fløyte!! Etterhvert tar Åssia over og setter Konnerude under press, skaper gode muligheter. Kampen jevner seg ut inn mot sluttfasen. Åssia vinner ballen ved midtstreken. Vi ruller opp på venstre siden. Walseth utfordrer og vender spillet glimrende til Hegg. Hegg setter fart og sender et hardt lavt innlegg som Meyer møter perfekt og setter kontant i kassa, fortjent utligning. Åssia er inne i en god periode nå. Konnerud står høyt. Hougen sender en perlepasning til Walseth som kommer på løp mellom stopperne. Drar seg forbi stopperen og sender et godt skudd som keeper gir retur på. Meyer snapper returen og setter den kontrollert i mål, 2-1 til Åssia. Spillet bølger frem og tilbake. Konnerud spiller seg til innlegg. Konneruds store spiss vinner duellen og stusser til Martinsen som drar seg forbi Andresen og setter ballen i mål og 2-2. Her blir vi for passive i presset og for opptatt av ballen og duellen i feltet. Vi glemmer bevegelsene rundt duellen. En jevn og god omgang av begge lag.

Andre omgang starter Konnerud klart best. De satte Åssia umidelbart under press. Gode bevegelser og balltempo gjorde at Åssia var på etterskudd. Åssia forsvarte seg imidlertid godt og red av stormen. Kampen jevnet seg ut og var jevnspilt ut omgangen med et lite overtak til gjestene i sluttfasen. Kampen var preget av høyt tempo stor evne til å angripe og vilje i duellspillet. Begge lag hadde gode muligheter til å score. Kampen kunne fort ha vippet begge veier, men det var en jevnspilt kamp totalt sett og 2-2 var et ok resultat.

Uavgjort er greit islolert sett borte mot et formsterkt Konnerudlag. Men vi er selvfølgelig ikke fornøyd så lenge vi ikke vinner, vi må jobbe enda bedre på trening for å ta 3 poeng i slike kamper.

Neste kamp er lørdag 20. september mot Kongsberg. Kampen går på Åssiabanen kl 1500.