Tap mot Kongsberg

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Sep 2008

Det ble ingen god kamp på lørdag mellom Åssiden og Kongsberg. Åssia var ikke på det nivået vi ønsker prestasjonemessig. Allikevel hadde det vært fortjent med poeng mot et hardt arbeidende Kongsberglag. Åssiden ledet 1-0 til pause og hadde de største sjansene, kampen var jevnspilt. Åssiden fikke en dårlig start av andre omgang. Kongsberg får straffe som de setter sikkert.

Åssiden - Kongsberg  2-3 (1-0)

1-0  29 min Hegg

1-1  46 min str

1-2  79 min

1-3  82 min

2-3  85 min Walseth

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm, Madsen, Hougen-Tollefsen, Cetin (Oland 80), Bretvik (Hansen 75), Hegg (Meyer 75), Røed, Walseth.

Første omgang var jevnspilt men Åssiden hadde de skarpeste sjansene. Åssia tok ledelsen etter et godt angrep. Hegg blir spilt opp og gjør en fantastisk vending og er alene med keeper. Hegg setter ballen sikkert i mål og Åssiden leder 1-0 til pause.

Andre omgang starter med frispark til Kongsberg på deres banehalvdel. De gjør som de alltid gjør og lemper ballen inn i boksen. Vi taper duellen og er heller ikke våkne på andreballen. Kongbergspilleren får kontroll på ballen og vender, Holm prøver å hindre men feller spilleren og straffe. Straffa settes kontant i mål og 1-1. Deretter tar Åssia mer over og produserer store sjanser, Bretvik, Hegg, Røed, Tollef er nærmest alene med keeper uten å sette ballen i mål. Vi kunne og burde avgjøre kampen i denne perioden. Men det er Kongsberg som avgjør kampen på 10 minutter. Åssia lager et svært unødvendig frispark på 16 meterstreken. Frisparket sendes i vinkelen, dermed leder Kongsberg. Bare få minutter senere får Kongsberg nok en dødball. Corner som vi her helt fraværende på i duellen. Kongsbergspilleren får umarkert heade ballen i mål. Vi skaper noen store sjanser etter dette også og Walseth reduserer til 2-3 etter 85 minutter. Kampen vipper litt frem og tilbake begge lag har muligheter men kampen ender med 2-3 til Kongberg.

Første halvdel av andre omgang er Åssia best. Skaper mange sjanser etter godt spill, men er ikke gode nok i avslutningene. Åssia har de fleste og de største sjansene, men det er Kongsberg som viser effektivitet. Vi har sjansen til å avgjøre kampen men har oss selv å takke når vi ikke setter sjansene. Kampen sett under ett så var dette ingen god kamp av Åssiden men burde ha fått med seg poeng.