Junior laget med nok en seier i høstens 1 divisjon

Åssidens juniorlag tok imot Hønefoss SK til kamp på Åssiden stadion fredag 19.september. Vi spilte en ok kamp som vi hadde mer eller mindre full kontroll på.

Riis

Laget:
Carlsen, Flåterud(Eivind 5 min), James(Stener 30 min), Seb, Josef(Nhu 15 min), Burud(Morten 45 min), Horgen, Effi(Riis 15 min), Dan, Rohin, Daniel(Sai 60 min)

Kampen:
I garderoben før kampen hadde vi fokus og presiserte veldig hvor gode prestasjoner Hønefoss SK hadde gjort og at vi derfor ikke måtte ta lett på dem.  Men vi har også gjort våre saker bra i høst så vi skulle spille vårt spill.

Vi skulle gå ut i et høyt tempo, for da hadde vi trua på at Hønefoss ikke ville henge med og 1.omgang startet veldig bra, hvor vi kjørte kampen.

Allerede etter 5 min kom første sjansen ved Daniel. Han ble spilt vakkert igjennom av Burud, men dessverre bare i stolpen.

Etter et kvarter begynte kampen å jevne seg ut men etter 24 min fikk vi frispark med mulighet for innlegg. Horgen slo innlegget som Seb flikket i mål til 1-0. Målet gjorde at vi slapp oss litt ned og Hønefoss tok over ballbesittelsen uten å skape noe.

De slo stort sett langt og i lufta ruvet både Seb og James. Vi kontrollerte inn 1-0 til pause.

I pausen ble vi enige om å være tøffere i jobben som første forsvarer for å hindre/stresse Hønefoss i å slå den lange men at vi heller skulle kunne skape brudd imot. Vi skulle også sette opp tempo enda mer og bruke færre touch med ball.

I 2.omgang hadde vi ballen mye men klarte ikke skape det helt store. Vi var liksom aldri helt på topp nivå i løpet av kampen. Og hvor vi ikke var helt på topp må vi vel kansje berømme Hønefoss for, de spilte bra i forsvar.

Etter 60 min rullet vi opp fra venstre, Seb til Rohin, Rohin til Effi som hadde åpent mål, men fikk dessverre ikke stokket beina. Etter å ha blitt byttet ut til pause hadde en irritert Rohin som nå hadde kommet inn igjen og satte fart på kampen.

Etter 70 min gjorde han alt selv, driblet hvertfall 4 mann og satte ballen i mål, 2-0. Etter 2-0 la vi oss litt lavere, byttet noen spillere og hadde full kontroll på matchen.

Vi kom på et par overganger som ble farlige både Sai og Horgen kom aleine gjennom uten å score. Hønefoss truet aldri vår ledelse. Så 1 min før slutt ble Sai spilt gjennom i bakrom. Han kom helt alene med keeper men valgte uselvisk å servere Riis foran åpent mål til 3-0. Det er dette som er LAGSPILL, meget bra av Sai og godt satt av "super-riis"

Det var en viktig seier og vi er i medgang nå men må samtidig passe oss mot selvgodhet og tror at dette gjør seg selv.

Vi spilte ingen supergod kamp men det var helt ok. Vi kontrollerte en fartsfylt og god fotballkamp og vil følte vel i det hele at Hønefoss aldri truet oss skikkelig.

I slike kamper er det viktigste å score på noen av sjansene man får og det klarte vi.