God kamp, mange sjanser null poeng

Postet av Åssiden IF - Fotball den 30. Sep 2008

Åssiden møtte Hønefoss BK II mandag kveld. Kampen gikk på Jevnaker kunstgress. Det ble en fartsfylt og jevn kamp. Kampen ble preget av høyt tempo, mange dueller og til tider godt spill. Det var et meget godt HBK lag med gode ferdigheter som skulle ta alle tre poengene. Åssia vant sjansestatistikken og burde tatt poeng, men igjen taper vi en kamp som vi er helt på høyde og i perioder bedre enn motstanderen.

Hønefoss BK II - Åssiden  2-0 (1-0)

1-0  32 min HBK

2-0  68 mni HBK

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm (Flåterud Johansen), Madsen, Hougen-Hermansen, Cetin (Lim 70), Theie Bretvik-Tollefsen, Meyer, Røed (Hansen 80).

I de fire siste kampene har vi skapt flere og større sjanser enn motstanderen, vi har spillemessig vært på høyde og til tider bedre enn motstanderen. Allikevell står vi igjen med kun 1 poeng på disse kampene. Det er vi ikke fornøyd med. Vi kan være fornøyd med prestasjonene men ikke resultatene, og det er resultatene vi lever av!!

Det var et godt HBK lag vi møtte i går. HBK var ballsikre og hurtige i sitt pasningspill. HBK var best i første del av omgangen. Åssia startet noe usikkert og var ikke nøyaktige nok i sitt spill. Allikevell hadde blå/hvit god kontroll defensivt. Kampen jevnet seg ut utover omgangen og Åssia kom høyere på banen. Vi fikk justert og demmet opp i mellomrommet og fikk derfor flere brudd offensivt. Vi var i perioder flinke til å fylle på med spillere og fikk satt HBK under press. Vi skapte store sjanser og bare en fantastisk god HBK keeper hindret uttelling. Det sviktet på nok en dødball, corner og HBK spilleren fikk gå helt fritt opp og heade ballen i nettet, her må vi bli bedre. 1-0 til HBK etter 32 minutter. Kampen var jevnspilt og Åssia fotsatte og skape sjanser. En gedigen trippel sjanse. Ett godt innlegg der to Åssiaspillere kun var millimeter fra å sette ballen i goalen. Røed plukker opp ballen på bakre, nok et godt innlegg og avslutning fra få meter, keeper gjør en kanonredning. Bretvik tar returen og knaller til, keeperen får selvsagt en fingertupp på skuddet og til corner. Røed er også bare millimeter unna når han styrer et frispark mot lengste kryss med hodet, igjen et tigersprang av keeper hindrer mål. Store sjanser som vi må sette skal vi vinne slike kamper. Omgangen ender med en 1-0 ledelse til hjemmelaget. En jevn omgang der HBK har ballen mest og er best spillemessig men Åssia skaper de største sjansen.

Andre omgang er Åssia mye mer med spillemessig samtidig som vi fortsetter å skape sjanser. Men igjen motstanderen scorer målet. Midtveis gjør vi feil, balltap på midten og HBK kontrer inn en 2-0 ledelse. Til tross for gode sjanser begge veier ender kampen med en 2-0 seier til HBK. Det er en totalt sett meget jevn og en god kamp med høyt tempo. Begge lag skaper sjanser, etter vår telling har vi flere og større sjanser enn motstanderen, men klarer ikke å sette de nødvendige for å ta poeng. Vi løfter oss utover kampen spillemessig etter en noe usikker og unøyaktig start. Vi er ikke fornøyd med resultatene, selv om vi skaper mange sjanser så får vi som fortjent når vi ikke klarer å sette ballen i mål. Vi skaper nok til å vinne kampen, nå må vi begynne å sette de. Det blir vår ufordring i siste to kamper.

Neste kamp lørdag 4. oktober kl 1500 på Åssiden kg mot IBK.