Åssidens juniorlag dro torsdag i forrige uke opp til Konnerud med et soleklart favorittstempel men det ble en vanskelig kamp.

Men vi vant 7-4 til slutt på en totalt sett veldig dårlig dag.

55. min 1-4 Burud
58. min 1-5 Burud
70. min 2-5
77. min 2-6 Burud
81. min 2-7 Per Arne
85. min 3-7
88. min 4-7

Laget:
Carlsen, Eivind(Seb 70 min), Stener(Eivind 30 min), James(Nhu 30 min), Josef, Burud, Horgen, Effi(Perry 20 min), Dan(Morten 25 min), Hegg, Daniel(Riis 30 min)

Kampen:
Vi prøvde som vanlig før kamp å banke inn i hodene på gutta hvor gode resultater Konnerud hadde hatt så det var viktig og ikke undervurdere dem.

Vi måtte være fullt skjerpa for å vinne kampen. Vi ble enige om at vi måtte ha høyt balltempo, sette sjansene våres og ha det moro.

De første 20 minuttene var forferdelig dårlige. Etter 10 min fikk Konnerud  straffespark og vi fikk 1-0 i trynet tidlig.

På linja var vi ikke urolige siden vi hadde neste alt av banespill men på banen virket spillerne helt umotiverte, allikevel kom vi aleine med keeper to ganger ved henholdsvis Daniel og Hegg uten å score.

20 minutter hadde gått da det ble gjort grep fra linja, Seb kom inn bak for å få tilbake tryggheten defensivt, Hegg og Burud bytta plass som var et overraskende positivt trekk og dette ga oss et løft.

Etter 25 min fikk Horgen ballen av Daniel på kanten av Konnerud sin sekstenmeter, han tråklet seg gjennom 3-4 motspillere og tuppa ballen forbi keeper. Et slikt flaksemål var akkurat det vi trengte.

Vi hevet oss ikke etter scoringen, men produserte sjanser fordi Konnerud gav oss det.

Etter en halvtime hadde vi dødball, Horgen slo, Effi dempet og Burud brukte elegant hælen og sendte oss i føringen. Effi var en av få som presterte bra i 1.omgang så etter 43 min førte han ballen mot motstanderens mål, ble felt og fikk et billig straffespark.

Ikke overraskende ekspederte Hegg det himmelhøyt over. Hegg fikk allikevel revansje da han banka inn(via noen bein) 3-1 minuttet etterpå, Horgen assist.

I pausen var alle enige om at vi måtte skjerpe oss. Vi måtte vinne flere dueller, flytte beina raskere og øke balltempoet langs bakken.

Det bedra seg ikke så veldig i 2.omgang, men Burud var på hugget. Han scoret hattrick, bare med en Konnerud-scoring i mellom. Assister ved Hegg og Horgen ganger to.

Vi gjorde mange bytter og det preget kanskje kampen litt, den ble litt jevnere enn den burde ha vært.

Et positivt innhopp hadde militærkjempen Per Arne som smalt ballen inn fra 20 meter etter pasning fra Dan, 7-2 var stillingen da.

De siste 10 minuttene ga vi Konnerud to mål og sluttresultatet endte 7-4 til oss.

Vi vant igjen uten å imponere noen men det er gjerne slik i kamper der man er ganske mye bedre enn motstanderen.

Neste kamp er idag onsdag 1.oktober hjemme mot Holeværingen kl 1915.

Vi stiller med stor tropp idag da det er en del "smårusk"i troppen med skader/sjukdom etc