Bil. mrk. Målscorer

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Okt 2008

Nok en gang! Åssiden spiller fotball, skaper sjanser men motstanderen scorer målene. Åssiden var best i 75 minutter og skapte målsjanser i fleng men ingen klarte å sette ballen i nettet. IBK klarte det viktigste i fotball. Dermed ble det nok et tap for Åssiden. Birkebeineren stakk av med alle tre poengene med 3-0 seier.

Åssiden - Birkebeineren 0-3 (0-1)

0-1  43 min

0-2  88 min

0-3  89 min

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm, Madsen, Hougen-Tollefsen, Oland (Horgen 65), Hansen-Hegg, Røed, Theie Bretvik (Meyer 60).

Åssiden spillte god fotball og skapte sjansene, IBK stod for målene. Hjemmelaget var det dominerende laget i stort sett hele kampen. IBK la seg lavt med 7-8 mann bak ballen i stort sett hele kampen og satset kun på kontringer og langballer fremover, og lykkes med det. Åssiden spilt god fotball og satte opp kantene utallige ganger og hadde mange gode innlegg. Men det sviktet der det har sviktet i stort sett hele høst. Vi er ikke gode nok i det avgjørende støtet som skal sette ballen over målstreken. Alle "så ballen" i mål flere ganger, endte ble det reddet på streken, eller en fantomredning av keeper eller så gikk avslutningene ikke på mål.  Når vi da ikke setter de mange store sjansene så går det som det ofte gjør, motstanderen kontrer inn mål.

IBK var farlige på sine kontringer men Åssiden burde ha avgjort kampen til sin fordel tidlig i kampen. Vi er bedre enn IBK i alle spillets faser bortsett fra det viktigste, det å score mål. IBK setter sine sjanser det gjør ikke vi, dermed så taper vi kanskje fortjent.

Til tross for mager poenghøst har Åssia spilt god fotball og skapt mange sjanser. Vi mener vi spiller en fotball som er utviklende for spillerne og setter krav til ferdigheter og struktur. Vi har en idenitet i spillet vårt og det skal vi forsette med. Vi trenger bare noen som kan omsette de mange sjansene i resultater......

Neste kamp er mot formlaget MIF II, dette er siste kamp for sesongen. Kampen går på NE stadion søndag 12. oktober kl 1500.