Tap også i siste seriekamp

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Okt 2008

I siste sereikamp ble det nok et tap for Åssia. Formlaget Mjøndalen II tok alle tre poengene med en 2-1 seier. Det ble ingen god kamp på Nedre Eiker Stadion, men begge lag hadde gode muligheter. Åssia har vært for dårlig der kampene ofte avgjøres, nemmelig forran målene. Så også i dette oppgjøret.

Mjøndalen II - Åssiden  1-2 (1-1)

1-0  18 min MIF

1-1  19 min Walseth (str)

2-1  55 min MIF

Laget: Syvertsen-Andresen, Holm, Madsen, Hougen-Tollefsen, Oland (Cetin 65 min), Hansen (Meyer 60 min)-Hegg, Walseth, Theie Bretvi (Lim 75 min)

Det ble aldri noen god kamp på NE Stadion søndag ettermiddag. Mjøndalen var best i første omgang og Åssia var best i andre omgang. Mjøndalen var hakket mer effektive enn Åssia og vant dermed 2-1. Begge lag hadde gode muligheter og det burde vært flere mål i kampen. Åssia presset på i andre omgang og skapte store sjanser, blandt annet to i stolpen. MIF var farlige på kontringer og avgjorde kampen med sin andre 10 minutter ut i andre omgang. Dermed endte Åssia på en 5. plass etter en god vårsesong men med en svært fattig poenghøst. Vi har nærmest i hele høst vært for dårlige forran begge målene og da hjelper det ikke å skapte mange sjanser. Vi har manglet den siste og avgjørende touchen som kan avgjøre kampene. Det skal på plass til neste sesong!

Vi gleder oss til en liten pause før vi begynner å forberede oss mot 2009.