Nye 2 kamp referater fra Juniorlaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Okt 2008

Tap i kampen om NM

Et revansjelystent Åssiden jr. lag tok i mot Lier/Liungen til kamp på Åssiden stadion 8.oktober kl 1800. Ved å vinne resten av kampene våres, hadde vi hatt en god mulighet til å gi neste års jr. lag en NM plass. Det blir det neppe nå.

Åssiden – Lier/Liungen 1-2 (0-2)

28. min 0-1

32. min 0-2

52. min 1-2 Anders J

Laget:
Carlsen, Flåterud, Seb(Stener 45 min), James, Josef, Ahmet(Dan 30 min), Sai(Nico 30 min), Horgen, Effi(Seb 20 min), Burud(Dan 45 min), Rohin

Kampen:

Før kampen var det ikke mye annet en revansje som stod i hodet på gutta og de virka tente. Forrige gang vi møtte Lier tapte vi 5-1 i Lier, så vi visste at dette kom til å bli vanskelig.

Allikevel fikk vi en god start på kampen. Lier skapte ikke mye offensivt, men var farlige på kontringer. Vi skapte flere sjanser og burde scoret det første målet. Etter 12 min slo Horgen en dødball som traff Ahmet 2 meter unna mål, han fikk en tå på ballen, men keeperen gjorde en fantastisk redning, verdensklasseredning.

Etter 25 min kom Rohin gjennom, men brant en kjempesjanse. Burud hadde i tillegg et par saftige sjanser. Personlig feil ble vi straffet hardt for i kval.interkrets og det skulle vise seg å bli utslagsgivende i denne kampen også. Lier gjorde 1-0 på grov personlig feil av oss. 2 minutter etterpå var vi altfor slappe i presset og Lier fikk 2-0. 2-0 kom nok som et resultat av 1-0.

Det tok oss 5 minutter til å komme inn i kampen igjen, til pause stod det ufjortjent 2-0 til Lier.

I pausen fokuserte vi på at det ikke hjalp å henge med hodet, vi måtte være positivet. Vi prata om de første 25 minuttene som var gode. Vi skulle ut å gjenskape det.

2.omgang var en opptur i forhold til de siste 20 av 1.omgang, men vi klarte ikke å produsere de helt store sjansene. Lier var giftig på kontringer, vi flyttet fram masse folk og de fikk rom. Lier hadde sikkert 3-4 100 % sjanser, men vi var heldige som ikke slapp inn et til. Det ble spenning skikkelig spenning i kampen etter hvert. Etter 52 min taklet Rohin en Lier-spiller inni sekstenmeteren til Lier, ballen rullet til Josef som stod på blank goal, 1-2. Eneste vi klarte å skape av sjanser resten av kampen var en heading og et skudd fra Seb. Lier vant til slutt fortjent 2-1.

Perioden Lier scora sine 2 mål var veldig skuffende, eller gjør vi en ålreit kamp. Lier lå lavt og kompakte, ga oss lite rom og var gode på overgangene. Synd vi ikke fikk revansje, synd vi mistet muligheten til NM, men nå skal vi vinne resten og sikre inn 2.plassen.

Neste kamp er borte mot Kongsberg onsdag 15.oktober.

Underholdende kamp i Kongsberg

Det var en underholdende kamp for tilskuerne i Kongsberg.

Det var kaldt og mørkt, men både vi og Kongsberg gjorde en god kamp. Stillingen endte 0-0, men det kansje det burde ha vært 3-3 eller seier til Åssiden gutter men slik er fotballen.

Laget:
Carlsen, Flåterud, Madsen, James, Josef, Ahmet, Sai, Burud(Riis 30 min), Effi, Rohin, Dan

Kampen:

Vi gikk ut i et stort tempo og de første 25 minuttene var det beste vi hadde spilt i hele år.

Før 2 minutter var gått, hadde vi allerede skapt to målsjanser og en corner. Målsjansene ved Dan og Effi.

Vi styrte kampen og skapte muligheter hele tiden. Etter 12 min ble Rohin spilt igjennom, men klarte ikke å drible keeper. Etter 20 min fikk vi en dødball, James kom litt seint opp fra sin stopperposisjon og ble dermed ikke markert. Sai slo dødballen knallhardt, James møtte med panna, men ballen gikk knallhardt en halvmeter over. Målet var nødt til å komme snart.

Det ble en litt jevnere kamp etter 25 min, vi hadde kjørt et voldsomt tempo og orket ikke det samme tempoet hele tiden. Allikevel var det fortsatt vi som skapte de største målsjansene. Etter 37 min fikk vi frispark på 20 meter, Ahmet sendte ballen i tverrliggeren. 5 min før pause kom Burud fri på kanten og innlegget hans trillet på streken før det ble avklart.

I 1.omgang hadde vi skapt 6 STORE sjanser og en haug med små som ikke har blitt nevnt. Det var helt utrolig at vi ikke hadde scoret før pause. Skal ikke glemme å nevne at Kongsberg også hadde en stor sjanse i begynnelsen av omgangen.

Vi snakka om i pausen at vi bare måtte fortsette i samme stim. Burud og Sai var veldig flinke til å finne mellomrommet, for så å spille gjennom Rohin eller å sette opp kanten. Backene var gode til å komme med offensivt, Ahmet stabiliserte bra og det var farlig hver gang Rohin hadde ballen. Denne kampen skulle vi ut å vinne!

2.omgang starta veldig bra, akkurat som den første.

Etter 47 min driblet Rohin seg gjennom, Dan fikk returen, men også han bommet.

Etter 55 min kom nok et innlegg fra Burud, men Effi misset.

Etter en time ble Rohin spilt opp feilvendt, han klarte utrolig nok å vende opp, deretter driblet han 4 mann til han var aleine med keeper, men banker ballen via keeper, stolpen og ut.

Burud ble taklet stygt og måtte av banen, det var et lite vendepunkt i kampen.

Den siste halvtimen var veldig jevn med et lite overtak til Kongsberg. Etter 64 min reddet Josef på streken etter en dødball fra Kongsberg.

Kongsberg begynte også å se farlige ut nå. Carlsen vartet også opp med en kjemperedning etter 85 min, før vi fikk siste sjanse i kampen ved Rohin minuttet etterpå.

Kampen endte 0-0 i en meget underholdende kamp.

Vi vant sjansestatistikken 10-4 og da er kun de aller største tatt med.

Vi er meget fornøyd med å ha gjennomført en meget god kamp. Det er noen uker siden sist vi spilte en god kamp. 1.plassen er ikke teoretisk mulig lenger, så vi prøver å sikte oss inn på 2.plassen.

Da må vi vinne de to gjenstående kampene og det skal vi.

Neste kamp: Hjemme mot Holeværingen, mandag 20 oktober kl 1900.