Årets siste kamp for Juniorlaget !!

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Okt 2008

Det var duket for årets siste juniorkamp hjemme på Åssiden stadion mot Jevnaker. Den endte med seier 6-2 og vi fikk dermed en hederlig avslutning på sesongen.

Vi ble til slutt nummer 3 på tabellen i 1 divisjon.

Topp 3 var en uttalt målsetting før høstsesongen og det klarte vi !!!

Åssiden – Jevnaker 6-2 (3-0)

7. min 1-0 Sai

15. min 2-0 Rohin

25. min 3-0 Mats

46. min 4-0 Horgen
48. min 5-0 Mats

53. min 6-0 Stener
78. min 6-1

85. min 6-2

Laget:
Carlsen, Flåterud(Riis 25 min), Seb, James(Stener 45 min), Nju(Josef 45 min), Ahmet(Vegard 25 min), Sai, Burud(Horgen 45 min), Daniel(Hegg 45 min), Rohin, Mats B

Jevnaker lå på en litt merkelig sisteplass før kampen siden de hadde spilt jevnt med alle lagene og hadde ikke tapt med mange mål mot noen.

Vi fokuserte på at dette var siste kampen for sesongen og at vi hadde lyst til å avslutte på en fin måte og ha det gøy. Vi skulle ut i et hardt tempo, men måtte passe oss for å bli utålmodige.

De første 15 var jevnspilte. Vi hadde ballen mest, men Jevnaker skapte den første sjansen. En Jevnaker spiller fikk dra til fra kanten av 16-metern, men ballen gikk til side for mål.

Vår første målsjanse kom etter 7 min. Jevnaker fikk klarert en dødball, men vi beholdt trykket og Sai lurte seg inn på bakerste etter en lang "krempasning" fra James. Sai satte ballen sikkert til 1-0.

Etter 15 min prøvde Jevnaker nok en gang å klarere, men ballen gikk rett til Burud som slo et hardt, flatt innlegg som Rohin ekspederte i mål.

Det neste kvarteret var enveiskjøring. Mats var virkelig på hugget denne kampen. Etter 20 min reddet keeperen et skudd fra Mats hvor Rohin satte returen utenfor. To minutter seinere fikk Mats straffe, men i likhet med Hegg i en tidligere kamp så bommet han den.

Til slutt fikk også Mats scoringa si etter 25 minutter etter innlegg fra Flåterud. På 3-0 falt tempo i kampen en del og de siste 15 minuttene av 1 omgang var jevnspilte.

Vi serverte til tider meget bra angrepsspill med stor variasjon mellom lange, korte passninger, passninger i mellomrom og bakrom. Ballen gikk til tider hurtig og vi var fornøyd med 1.omgang.

I pausen ble det fire bytter. Det var viktig for oss at alle fikk spilletid i siste kamp og siden resultatet var 3-0 etter 1 omgang var vi heller ikke redde for å gjøre så mange bytter.

2.omgang åpnet forrykende. Før det hadde gått 10 minutter hadde vi doblet ledelsen.

Først skrudde Horgen ballen i krysset etter en kort corner fra Mats. Horgen sa som Moa: ”Det var med vilje”!!!!

To minutter senere får Mats servert nok et innlegg av Flåterud og han scorte sikkert.

Sistemann på scoringslista skulle overraskende nok bli Stener Berg Nelson. Horgen slo en corner og det var sikkert 3 Åssia-spillere som sto klare på bakerste for å score, men det var altså Stener som fikk ballen i mål med en ukjent kroppsdel.

På 6-0 ble det en roligere kamp, vi slapp oss ned noen hakk og dermed slapp vi Jevnaker inn i kampen igjen. Vi hadde fortsatt ballen mest, men var unøyaktige siste tredjedelen av banen.

Upresise innlegg og gjennomspill preget kampen. Kampen var punktert og som resultat av det forlot også folk stadion.

Heldigvis kanskje, fordi de siste 10 minuttene var slappe fra vår side.

Jevnaker scorte to mål og skapte 2-3 farlige sjanser som Carlsen reddet mesterlig på. Første målet til Jevnaker kom på en gjennomløpning. Det andre målet kom på en 2 mot 1 situasjon mot Riis på vår høyre side.

Forsvaret burde fått mer hjelp av en slapp og målkåt midtbane.

Vi vant kampen 6-2 helt fortjent. Vi hadde noen gode perioder og noen dårlige men det er helt naturlig da resultatet var som det var.

89-kullet sier takk for seg og vi ønsker 90/91/92 lykke til som jr.lag neste år.